wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
φρουρος προγνωστικα στοιχηματος 06-02-2026

Μας πρόδωσαν οι ‘’Τουλίπες’’ το βράδυ της Τετάρτης που δεν είχαν διάθεση, -15 μονάδες για τα προγνωστικά στοιχήματος από την κάβα μας.

Στις 17:00 το ραντεβού μας μέσα απ’ το κανάλι Betarades.gr για την εκπομπή ‘’Φρουρός Αλήθειας’’.

Τσεζένα – Πεσκάρα

Από τρεις σερί κομπόστες έρχεται η Τσεζένα, 6/7 Over 2,5 τρέχει η Πεσκάρα. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά play off, οι δε φιλοξενούμενοι χρειάζονται πλέον μόνο νίκες δε φτάνουν ούτε οι ισοπαλίες. Over 2,5 (1,90)

Λέχια Γκντανσκ – Κρακόβια

Ανοιχτά τα παιχνίδια της Λέχια, οχτώ σερί G/G +over 2,5 τουλάχιστον τρέχει και 9/10 στα πιο πρόσφατα, αήττητο τεσσάρων αγώνων για την Κρακόβια με 2 νίκες – 2 ισοπαλίες. Over 2,5 (1,90)

Ουνιόν – Άιντραχτ

Αμφότερες δεν έχουν νίκη μέσα στο 2026 με 4/6 αμφίσκορα και 3/6 over 2,5, ντεμπούτο Ριέρα στον πάγκο της Άιντραχτ που έρχεται από έξι σερί G/G και 5/5 G/G +over 3,5. Over 2,5 (1,93)


Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Over’’