Με τις αποκρούσεις
Στην Πόλη δοκάρια, στο Ντόρτμουντ κόκκινη κι έτσι τα προγνωστικά στοιχήματος έγραψαν -15 μονάδες στο χθεσινό 1ο πιάτο του Champions League.
Ραντεβού στις 17:00 μέσα απ’ το κανάλι Betarades.gr γι’ άλλη μια εκπομπή ‘’Φρουρός Αλήθειας’’.
Κοπεγχάγη – Καϊράτ
Αμφότερες ψάχνουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο της 24άδας, έχει προβάδισμα η πιο έμπειρη Κοπεγχάγη απόψε. 5,5 σουτ στην εστία επιχειρεί μέσο όρο η Κοπεγχάγη στη διοργάνωση εντός έδρας, θα χρειαστούν οι επεμβάσεις του Αναρμπέκοφ για την Καϊράτ, στα τρία τελευταία είχε 8,5 και 6 αποκρούσεις. Over 3,5 αποκρούσεις Αναρμπέκοφ (2,25)
Πάφος – Μονακό
Η Πάφος θα πάει όπως ξέρει, σφιχτά πίσω και κοντά οι γραμμές για να εκμεταλλευτεί όποια ευκαιρία της παρουσιαστεί στη μετάβαση, την εξυπηρέτησε η τακτική με τη Βιγιαρεάλ άλλωστε την περασμένη αγωνιστική. Η Μονακό είναι ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο αλλά έχει -2 τέρματα και υπερτερεί προσωρινά, ψάχνει τη νίκη για να σκαρφαλώσει ψηλότερα.
Μέσο όρο δέχεται 6,25 σουτ στην εστία και παραχωρεί 6 κόρνερ ανά αγώνα η γηπεδούχος, combo εδώ με Over 3,5 αποκρούσεις Μιχαήλ + Over 3,5 κόρνερ Μονακό (1,90)
Παρί Σ.Ζ – Τότεναμ
Να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν θα ψάξει η Παρί, έχει απουσίες αλλά κι επιστροφές, το σημαντικό όμως είναι πως έχει εγωισμό. Εντός έδρας με καταιγιστικό ρυθμό, 11 σουτ μέσο όρο στην εστία για τους γηπεδούχους, ενώ συνολικά κέρδισε 27 κόρνερ, 6,75 μέσο όρο δηλαδή. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει η Τότεναμ ή καλύτερα σε τι βράδυ θα βρεθεί ο Βικάριο ο οποίος στα δύο τελευταία πραγματοποίησε 12 αποκρούσεις.
Over 4,5 αποκρούσεις Βικάριο + Over 3,5 κόρνερ Παρί (1,90)