Με ψυχή και μυαλό
Τα χθεσινά του Τσουλού βρήκανε τοίχο, η Τραμπζόν πέτυχε τουλάχιστον ένα για να μη χάσουμε κι η Αβελίνο επιβεβαίωσε το ανέβασμά της με τη δυάδα να μας επιστρέφει μονάδες και το κέρδος μας να είναι μόλις 10 για τα προγνωστικά στοιχήματος, τουλάχιστον σταμάτησε προσωρινά η ‘’αιμορραγία’’.
Το βράδυ μετά τη λήξη της αναμέτρησης Μπέτις – Παναθηναϊκός, θα ανταμώσουμε στο κανάλι μας Betarades.gr για το post game.
Λυών – Θέλτα
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το 1-1 της περασμένης βδομάδας, την ρεπέτα θα ψάξω για το αμφίσκορο, απέδειξαν πως ρίχνουν και την κλοτσιά τους αν χρειαστεί. G/G +over 4,5 κόρνερ (1,90)
Μπέτις – Παναθηναϊκός
Το μεγαλύτερο ματς της 20ετίας είναι αυτό για τους πράσινους, στο 1-0 του 1ου αγώνα η αλήθεια είναι πως δεν μας τρόμαξε η Μπέτις με την εμφάνισή της. Βέβαια πλέον έχουν σφίξει τα γάλατα και σήμερα την περιμένω τελείως διαφορετική, θα επιτεθεί και θα πιέσει απ’ την αρχή, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να επαναλάβει το πολύ καλό τακτικό του 1ου αγώνα, να έχει συγκέντρωση και να βγάλει ψυχή μέσα στο γήπεδο.
Να ρίξει την κλοτσιά του με λίγα λόγια, over 4,5 κόρνερ Μπέτις + περισσότερες κάρτες Παναθηναϊκός (1,95)
Μίντιλαντ – Νότιγχαμ
Προβάδισμα για την Μίντιλαντ μετά τη νίκη της στη Δανία, η Νότιγχαμ προσπαθεί να κρατήσει ισορροπία με δύο πόδια σε δύο βάρκες, παίζει την κατηγορία στα επόμενα παιχνίδια της κι εδώ θέλει να προκριθεί. Δύσκολο το λες, στο 1ο παιχνίδι βρήκε τοίχο στον τερματοφύλακα Όλαφσον, πάω με το συνδυαστικό Over 3,5 κόρνερ Νότιγχαμ + Over 3,5 αποκρούσεις Όλαφσον (2,02)
Φράιμπουργκ – Γκενκ
Θέλει να στηριχτεί στην καλή της έδρα η Φράιμπουργκ και να πετύχει την πρόκριση απόψε, 5/6 διπλά έχει η Γκενκ στη διοργάνωση φέτος και μόνο εύκολο δε θα της το κάνει. Θα πιέσουν οι Γερμανοί, over 3,5 κόρνερ Φράιμπουργκ + over 3,5 αποκρούσεις Λαβάλ (2,00)
Προγνωστικά Στοιχήματος
‘’Europa’’
19:45 | Λυών – Θέλτα: G/G +over 4,5 κόρνερ (1,90)
22:00 | Μπέτις – Παναθηναϊκός: Over 4,5 κόρνερ Μπέτις – Περισσότερες κάρτες ΠΑΟ (1,95)
‘’Αποκρούσεις’’
19:45 | Φράιμπουργκ – Γκενκ: Over 3,5 κόρνερ Φράιμπουργκ + over 3,5 αποκρούσεις Λαβάλ (2,00)
19:45 | Μίντιλαντ – Νότιγχαμ: Over 3,5 κόρνερ Νότιγχαμ + over 3,5 αποκρούσεις Όλαφσον (2,02)