wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
φρουρος προγνωστικα στοιχηματος 10-02-2026

Πέρασμα από συμπληγάδες πέτρες έγινε στα Κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος, καταφέραμε να μην κλείσουμε με αρνητικό πρόσημο προσθέτοντας 9,3 μονάδες εξαιτίας των ασιατικών.

Εμβόλιμες αγωνιστικές στο καλεντάρι και αγώνες κυπέλλου στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα,

Τότεναμ – Νιουκάστλ

Σε κακό φεγγάρι αμφότερες, δεν κερδίζουν οι γηπεδούχοι μέσα στο 2026 με 4 ισοπαλίες – 3 ήττες, 5/7 αμφίσκορα με τα τέσσερα να είχαν συνοδεία over 2,5. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Νιουκάστλ με 3-9 τέρματα. G/G +over 2,5 (1,90)

Λέστερ – Σαουθάμπτον

Χωρίς προπονητή η Λέστερ και με αφαίρεση έξι βαθμών, βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού για την ακρίβεια ενώ ισοβαθμεί έχει από κάτω της την Μπλάκμπερν και πλέον έχουν σφίξει τα γάλατα για τα καλά, δεν κερδίζει στα πέντε πιο πρόσφατα με 4/5 G/G. Σε καλό φεγγάρι οι ‘’Άγιοι’’ με 3 νίκες – 1 ισοπαλία στα τελευταία και μόλις ένα τέρμα παθητικό, την λες παράταιρη την συγκεκριμένη συνθήκη. G/G +over 2,5 (2,05)

Βενέτσια – Μόντενα

Κάθε αναμέτρηση της Βενέτσια είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή της στην Serie A, τρέχει το απίστευτο 8Χ8 με νίκες σκοράροντας 20 τέρματα έχοντας παράλληλα και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 46 γκολ σε 23 συνολικά αγώνες. Η Μόντενα ναι μεν βρίσκεται στις θέσεις των play off, είναι όμως σε μέτριο φεγγάρι με μόλις δύο νίκες στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από την Βενέτσια εξαρτάται το αποψινό, Βενέτσια over 1,5 (1,90)

Πάντοβα – Καραρέζε

Από τέσσερα σερί over 2,5 έρχεται η Πάντοβα στα οποία όμως δεν κερδίζει, ανοιχτά τα εκτός έδρας της Καραρέζε τρέχοντας 9/10 G/G και 8/10 over 2,5. Over 2,5 (2,15)


Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Νησί’’

‘’Μπότα’’

Κάρτες στο Discord…