wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
φρουρος προγνωστικα 1201

Ρεσιτάλ αστοχίας για την στήλη και τα προγνωστικά στοιχήματος, -30 μονάδες αφαιρέθηκαν από την συνολική μας κάβα. Ραντεβού στις 17:00 μέσα απ’ το κανάλι Betarades.gr, γι’ ακόμη μία εκπομπή ‘’Φρουρός Αλήθειας’’.

Τζένοα – Κάλιαρι

Εξάποντο παραμονής απόψε στη Γένοβα, η Τζένοα έρχεται από 9/10 αμφίσκορα και δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία με 3 ήττες – 2 ισοπαλίες. Ανοιχτά και τα τελευταία της Κάλιαρι, γράφει 4/5 G/G +over 2,5. G/G (2,15)

Σεβίλλη – Θέλτα

Σε δύσκολη φάση πλέον η Σεβίλλη, τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο με το πιο ανησυχητικό να είναι η εικόνα της αλλά και το γεγονός πως δεν σκόραρε καν στις ήττες. Αήττητη εκτός έδρας η Θέλτα από τις 26/10/25 με 4 νίκες – 1 ισοπαλία σκοράροντας στις νίκες μέσο όρο δύο τέρματα, ενώ κερασάκι η προϊστορία τους μετράει 8/10 αμφίσκορα.

Εκτός από τα γκολ η προϊστορία τους έχει και μπόλικες κάρτες, 34 κίτρινες – 5 κόκκινες στα έξι τελευταία ανάμεσά τους, βέβαια απόψε δεν μπορώ να προβλέψω τι θα κάνει ο αλλοπρόσαλλος Jose Maria Sanchez Martinez με 26 κίτρινες – 3 κόκκινες & 2 πέναλτι σε έξι φετινά του. Τουλάχιστον από μια κάρτα θα δούμε πιστεύω, G/G +από μια κάρτα (2,00)


Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’G/G’’