fonbet 051122

H Fonbet αλλάζει το παιχνίδι (και) με τις ξεχωριστές της προσφορές* και εκπλήξεις! Και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο με τα μέλη να απολαμβάνουν μία σούπερ έκπληξη*, χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης για να απολαμβάνεται τη δράση από όλα τα πρωταθλήματα.

Καρέ αναμετρήσεων σήμερα, στη Super League, μιας κι ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική, με τον Άρη να παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Βόλο στη Λαμία και τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Ιωνικό.

Η… ματσάρα της ημέρας όμως διεξάγεται στο Μπέργκαμο, όπου η 2η της βαθμολογίας της Serie A, Αταλάντα, παίζει με την πρωτοπόρο Νάπολι, με τη Μίλαν (παίζει με τη Σπέτσια) να… καιροφυλαχτεί. Ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη, Γαλατασαράι – Μπεσίκτας όπου αμφότερες δείχνουν σε αγωνιστική άνοδο. Η πρωτοπόρος της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, υποδέχεται τη Φούλαμ ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λέστερ. Στην Bundesliga η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ… κυνηγούν τις Ουνιόν Βερολίνου και Φράιμπουργκ, που αγωνίζονται αύριο, αντιμετωπίζοντας σήμερα τις Χέρτα στο Βερολίνο και Μπόχουμ στο Ντόρτμουντ, αντίστοιχα.

Τέλος, στην Primera Division, μετά την ευρωπαϊκή της επιτυχία η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αλμερία, στο τελευταίο παιχνίδι του Ζεράρ Πικέ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

H Fonbet συνεχίζει να πρωτοπορεί στην αγορά, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του ονόματός της στα τυχερά παίγνια και ανεβάζει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του παιχνιδιού μέσω των προσφορών* της. Για αυτό, δημιούργησε μία νέα, αποκλειστική, σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση, διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή!

————

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα