Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Μόνο η επιλογή από την Αυστραλία επιβεβαιώθηκε από τα παιχνίδια του Σαββάτου και μάλιστα εύκολα, το ένα χάθηκε στο γκολ και το άλλο επέστρεψε το ποντάρισμα του. Αλλά έτσι είναι το στοίχημα, ειδικά με δύσκολα πρωταθλήματα όπως είναι τα αγγλικά. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή.

Απόψε είπα να πρωτοτυπήσω και να ασχοληθώ με την Eurovision! Πολλά παιχνίδια ποδοσφαίρου δεν υπάρχουν απόψε, αυτά που παίζουν δεν έχουν αποδόσεις που να με ελκύουν, το μόνο που ίσως κυνηγούσα, αν έπαιζα, θα ήταν το over 3,5 στο Αστον Βίλα – Λίβερπουλ, γιατί πιστεύω πώς οι «κόκκινοι» θα ψάξουν και τα πολλά τέρματα που ίσως χρειαστούν σε μία πιθανή ισοβαθμία με την Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο και ας περάσουμε στο τραγούδι.

Βέβαια η Eurovision μπορεί να είναι διαγωνισμός τραγουδιού, αλλά μόνο ως τέτοιος δεν αντιμετωπίζεται τα τελευταία χρόνια. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με συμμαχίες, συμπάθειες και ίσως πολιτική, αν κρίνουμε πώς μεγάλο φαβορί φέτος παρουσιάζεται η Ουκρανία, ως κίνηση αλληλεγγύης για τον πόλεμο της με την Ρωσία. Επίσης η τελευταία δεν συμμετέχει στον θεσμό λόγω των πολεμικών επιχειρήσεων του Πούτιν…

Σήμερα διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός, από τον οποίο περνούν 10 χώρες στον τελικό, από τις 17 που συμμετέχουν σε αυτόν. Και σε αυτόν ψηφίζουν μόνο όσες χώρες συμμετέχουν, συν τις Ιταλία, Γαλλία που έχουν περάσει απευθείας στον τελικό.

Eurovision 2022 – A’ ημιτελικός Προγνωστικά

Στον σημερινό ημιτελικό συμμετέχει και η χώρα μας, η Ελλάδα, που θεωρείται από τα φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ είναι και το μεγάλο φαβορί, η Ουκρανία. Ψάχνοντας σε αποδόσεις ανεκτές, ξεχώρισα την πρόκριση της Λιθουανίας στον τελικό, στο 2,50 στην Stoiximan. Κατεβαίνει με ένα τραγούδι στη γλώσσα της, ενώ στον ημιτελικό εκτός από την γειτονική Ουκρανία, υπάρχουν και οι επίσης γειτονικές χώρες Μολδαβία, Λετονία, κάτι που σημαίνει πώς θα πάρει πόντους από αυτές. Το τραγούδι δεν είναι κακό, είναι συμπαθητικό, νομίζω από κάποια άλλα που συμμετέχουν θα μπορέσει να υπερέχει, τουλάχιστον για να περάσει στον τελικό.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Eurovision A’ ημιτελικός  Πρόκριση Λιθουανία σε τελικό (2.50 @ Stoiximan)