Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Τελικά χθες το κίνητρο βγήκε, το γόητρο καταρρακώθηκε, μία στις δύο προτάσεις μου πέρασε και οι αποδόσεις ήταν τέτοιες που ήταν σαν να μην παίξαμε! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Το βράδυ έχει μία «ματσάρα» στην Αγγλία, ανάμεσα σε Τότεναμ και Αρσεναλ όπου πιθανόν και να κριθεί το τέταρτο και τελευταίο «εισιτήριο» της Πρέμιερ Λιγκ για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενας ωραίος τρόπος για να περάσει η βραδιά μας είναι να δούμε αυτό το παιχνίδι, αλλά με το μυαλό από πλευράς στοιχήματος σε άλλο γεγονός που θα διεξάγεται την ίδια ώρα, τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision!

Eurovision B’ ημιτελικός Προγνωστικά

Καταρχάς το επίπεδο του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision είναι αρκετά χαμηλότερο από αυτό του πρώτου! Βέβαια απλά να επαναλάβω, πώς δυστυχώς η μουσική σε αυτόν τον θεσμό παίζει δεύτερο ρόλο και μετρούν πολύ οι συμμαχίες και οι συμπάθειες. Και τα πονταρίσματα μου θα βασιστούν σε αυτό, επιλέγοντας δύο τραγούδια που δεν είναι τίποτα το φοβερό, μέτριες μπαλάντες θα τις χαρακτήριζα, επιλέγοντας το ένα να περάσει και το άλλο όχι. Κυρίως βάσει χωρών που ψηφίζουν και συμπαθειών!

Το Αζερμπαϊτζάν είναι από τις λίγες χώρες που έχει καταφέρει να μην έχει συμμάχους, αφού λείπει και η Τουρκία από τον θεσμό και «κατεβάζει» ένα τραγούδι με έναν άοσμο, άγευστο τύπο, που δεν πείθει για τον θεσμό. Πιθανόν να το πληρώσει αυτό με τον αποκλεισμό από τον τελικό που πληρώνει 2,25 στην Stoiximan.

Αλλά αυτό που μου αρέσει ακόμη περισσότερο είναι η πιθανή πρόκριση της Βορείου Μακεδονίας στο 8,00 στην Stoiximan. Η γειτονική μας χώρα έχει ένα τραγούδι με μία συμπαθητική κοπέλα, το οποίο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά σε έναν ημιτελικό που υπάρχουν Σερβία και Μαυροβούνιο, είναι σαν έχει 2 12αρια στην «τσέπη». Βάλτε μέσα και την Αυστραλία, εκεί που υπάρχουν πολλοί μετανάστες από αυτήν την χώρα, δεν είναι τόσο απίθανο να καταφέρει να μπει στον τελικό.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Eurovision Β’ ημιτελικός  Πρόκριση Αζερμπαϊτζαν Οχι (2,25 @ Stoiximan)

22:00 Eurovision Β’ ημιτελικός  Πρόκριση Βόρεια Μακεδονία Ναι (8,00 @ Stoiximan)