Εκλογές Αμερική: Οι Αποδόσεις στο Στοίχημα!

Εκλογές Αμερική Στοίχημα: It’s show time. Σχεδόν τα πάντα για τους Αμερικανούς έχουν να κάνουν γύρω από το show. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα και η πολιτική στις Η.Π.Α. Ναι, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, η εκλογή του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών (πλανητάρχη κατά πολλούς, μεταφορικά και κυριολεκτικά) είναι κι αυτό ένα show. Εννοείται, ότι το στοίχημα δίνει το «παρών» και σε αυτήν την… αναμέτρηση. Και μάλιστα με μεγάλη γκάμα από στοιχηματικές επιλογές!

Εκλογές Αμερική Στοίχημα: Ποιός θα νικήσει;

Σε μια αναμέτρηση λοιπόν, υπάρχουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ. Μπαίνοντας στην κατηγορία Εκλογές ΗΠΑ Στοίχημα θα δείτε αμέσως ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι το πρώτο φαβορί για τη νίκη. Εντοπίζεται σε απόδοση 1.53 για να κερδίσει. Δηλαδή, έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα για να κερδίσει. Πρόκειται για τον εκπρόσωπο των Δημοκρατικών που που πλησιάζει στο θρόνο, σύμφωνα με τις αποδόσεις. Ο «Uncle Joe» υπήρξε αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, και έχει διατελέσει και γερουσιαστής. Κατεβαίνει τρίτη φορά για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το αντίπαλον δέος, είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ έχει χάσει πολλούς από τους υποστηρικτές του, όπως φαίνεται. Ωστόσο, θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία. Προσφέρεται σε απόδοση 2.60 για να πάρει αυτός τη νίκη. Εκτός της πολιτικής του δράσης, ο Τραμπ είναι γνωστός για την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Να σημειωθεί ότι είναι και συγγραφέας, έχοντας γράψει 20 βιβλία! Οι πιθανότητες στις φετινές εκλογές δεν είναι με το μέρος του, όμως δεν θα «πέσει» έτσι απλά.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι υποψήφιοι που είναι μεγάλα αουτσάιντερ, αλλά κάνουν την προσπάθειά τους. Για παράδειγμα, ο Μάικ Πενς και η Καμάλα Χάρις, μπορούν να θεωρηθούν fun bets, αλλά… ποτέ δεν ξέρεις!

Αποδόσεις για τα Κόμματα

Εκτός των επιλογών για τον επόμενο πλανητάρχη, υπάρχουν κι άλλες αγορές που μαγνητίζουν το ενδιαφέρον. Μία από αυτές είναι και για το κόμμα που θα κερδίσει. Είναι… επόμενο οι Δημοκρατικοί να είναι το φαβορί, αφού τους εκπροσωπεί ο Τζο Μπάιντεν. Το κόμμα των Δημοκρατικών βρίσκεται σε απόδοση 1.83 για να νικήσει στις περισσότερες πολιτείες.

Οι Ρεπουμπλικάνοι εκπροσωπούνται από τον Ντόναλντ Τραμπ και αποτελούν φυσιολογικά το αουτσάιντερ. Για την ακρίβεια, προσφέρονται στο 1.91 για να είναι αυτοί οι νικητές σε πιο πολλές πολιτείες από τους αντιπάλους τους.

Υπάρχει και η «μπόμπα» στην αγορά για τις περισσότερες ψήφους, που αφορά να νικήσει άλλη παράταξη. Ειδικότερα, το να κερδίσει άλλο κόμμα εδώ παίζεται στο… 250.00!

Εκλογές ΗΠΑ Στοίχημα: Οι Πολιτείες

Να σημειωθεί, ότι υπάρχουν στοιχηματικές αγορές και για τις πολιτείες. Συγκεκριμένα, προσφέρονται πολλές πολιτείες για να προβλέψει το κοινό ποιό κόμμα θα επικρατήσει στην κάθε μία από αυτές. Π.χ., μεγάλο ντέρμπι φαίνεται να έχουμε στη Φλόριντα. Οι Δημοκρατικοί είναι πλέον το… αουτσάιντερ σε απόδοση 1.95. Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν πάρει το πάνω χέρι με μικρή όμως διαφορά, και παίζουν στο 1.80!

Από εκεί και πέρα, εντοπίζονται κι άλλες επιλογές για το στοίχημα στις εκλογές της Αμερικής. Κι όσο μειώνεται η απόσταση από τη μεγάλη μέρα, οι αγορές θα… αυξάνονται!

*Οι παραπάνω αποδόσεις ίσχυαν στις 31/10/2020, 10:00, και ενδέχεται να έχουν διαφοροποιηθεί.