Δεχόταν απειλές με αφορμή το στοίχημα!

στοίχημα

Τις τρομακτικές απειλές που δεχόταν μέσω του instagram με αφορμή το στοίχημα, έκανε γνωστές η τερματοφύλακας της εθνικής Σουηδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2019, Χέντβιγκ Λίνταλ.

Δίνοντας μια τηλεοπτική συνέντευξη, η 37χρονη περιέγραψε λεπτομερώς τις σοκαριστικές απειλές που δέχθηκε από παίκτη στοιχήματος. “Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αορτή ενώ κοιμάσαι”, της έγραψε ένα άτομο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η τερματοφύλακας της γερμανικής Βόλφσμπουργκ τρομοκρατήθηκε από τις απειλές και αντιμετώπισε στομαχικές διαταραχές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, στην οποία η Εθνική ομάδα της Σουηδίας τερμάτισε στην 3η θέση.

“Υπήρξε λεπτομερής αναφορά γι’ αυτό που ήθελε κάποιος να κάνει με εμένα και το σώμα μου. Το πώς θα με σκότωναν. Ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο” δήλωσε η Λίνταλ, που κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της εντόπισε τον δράστη πριν δύο μήνες.

Το άτομο που την απείλησε ήταν ένας Αμερικάνος παίκτης στοιχήματος που προφανώς έχασε σημαντικά ποσά από τα αποτελέσματα της Σουηδίας στο θεσμό.

Η Λίνταλ φάνηκε ανακουφισμένη όταν έμαθε την ταυτότητα του δράστη: “Ένιωσα μια κάποια ανακούφιση μόλις διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μόνο έναν άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από τα μηνύματα, αλλά πρέπει να είσαι λίγο τρελός όταν νιώθεις ότι πρέπει να γράψεις τέτοια πράγματα”