bwin logo

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ κι Έβερτον έρχεται σε πρώτο πλάνο από το σημερινό πρόγραμμα. Στην έδρα της Σεβίλλης δοκιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης στη LaLiga.

Το κόκκινο… reboot

Με το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ κάνει την επανεκκίνηση της η Premier League. Στις 14:30 η Λίβερπουλ υποδέχεται στο “Anfield” την Έβερτον. Μοναδικός στόχος για τους «κόκκινους» αποτελεί η επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προέρχεται από την ήττα στο Λονδίνο κόντρα στη Τότεναμ και την ισοπαλία με την Μπράιτον. Αμφότερες οι αναμετρήσεις ήταν εκτός έδρας. Πλέον η Λίβερπουλ θέλει στην επανεκκίνηση των εθνικών πρωταθλημάτων μία θετική εμφάνιση και το «τρίποντο» για να… χτίσει σερί νικών, ώστε να παραμείνει κοντά στην 1η θέση. Άλλωστε αυτή τη στιγμή βρίσκεται μεν στην 4η θέση, όμως είναι μόλις στο -3 από την κορυφή! Νίκη που εκτός από ψυχολογική ώθηση θα της δώσει και βαθμολογική αναζητά η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» μπορεί να επικράτησαν 3-0 της Μπόρνμουθ στο “Goodison Park”, όμως τουλάχιστον στην εκκίνηση της σεζόν, δείχνουν ότι και φέτος θα παίξουν για να παραμείνουν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδόσφαιρου.

Συνέχεια στο σερί

Τέσσερις νίκες στη σειρά μετρά η Ρεάλ Μαδρίτης, με τις τρεις από αυτές στη LaLiga και τη μία στο Champions League. Η «βασίλισσα» έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Με 8 νίκες και 1 ήττα βρίσκεται στην 1η θέση με 24 βαθμούς. Όμως απόψε η αναμέτρηση στην έδρα της Σεβίλλης αποτελεί το δεύτερο μεγάλο εκτός έδρας τεστ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε 3-1 στο γήπεδο της Ατλέτικο. Η Σεβίλλη καταγράφει κακό ξεκίνημα όντας στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη με μόλις δύο «τρίποντα» μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ