bwin logo

Απόψε ολοκληρώνεται η «διπλή» αγωνιστική δράση στα παρκέ της EuroLeague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ντέρμπι στην Πορτογαλία, ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα. 

Η… διαβολοβδομάδα των «αιώνιων»

Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι πορείες που έχουν πάρει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη «διπλή» αγωνιστική της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα νίκησαν και στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, «τρέχουν» σερί 3-0 και δείχνουν έτοιμοι για… μεγάλα πράγματα και φέτος. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο «διπλό» των πρωταθλητών στην Ισπανία, καθώς προηγήθηκε η νίκη στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα την 1η αγωνιστική. Απόψε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δοκιμάζεται στη Βιτόρια και κόντρα στην Μπασκόνια, έχοντας στόχο το απόλυτο! Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προβληματίζει, αφού μετά τη νίκη στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα γνώρισε τη συντριβή στο Βερολίνο από την Άλμπα. Μία ήττα που συγκαταλέγεται στις τέσσερις πιο «βαριές» του «τριφυλλιού» στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. Απόψε στο ΟΑΚΑ και κόντρα στη Μονακό, ψάχνουν μία καλή εμφάνιση και την πρώτη νίκη στο γήπεδο τους στη σεζόν για τη EuroLeague.

Σέντρα στο «O Clássico»

Το απόλυτο ντέρμπι του ποδόσφαιρου της Πορτογαλίας θα διεξαχθεί απόψε στο «Dragao». Η Πόρτο υποδέχεται την Μπενφίκα στις 22:15, μπροστά στον κόσμο της στη μάχη κορυφής της Liga Portugal. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι. Οι «δράκοι» προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες στις υποχρεώσεις του εντός κι εκτός συνόρων, έχοντας δεχθεί μόλις 1 γκολ και σκοράρει συνολικά 18! Έπειτα από 9 αγωνιστικές είναι στην 1η θέση του βαθμολογικοί πίνακα και στο -3 από την αποψινή τους αντίπαλο. Οι «αετοί» συνεχίζουν αήττητοι την πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου και θέλουν να περάσουν αλώβητοι από την έδρα της…  αιώνιας αντιπάλου τους. Σημαντική ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Ρότζερ Σμιντ, έδωσαν οι δύο ισοπαλίες για το Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις