bwin 050124

Να συνεχίσει τις υψηλές του… πτήσεις στη EuroLeague, θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Αντίπαλος του η Παρτιζάν, με το τζάμπολ να γίνεται στις 21:15.

Συνέχεια στο «πράσινο» σερί

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει απόψε την 14η νίκη του στη EuroLeague, για να παραμείνει μέσα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Απέναντι του βρίσκει την Παρτιζάν, η οποία επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ πετυχαίνοντας μία ιστορική ανατροπή. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς «επέστρεψε» από το -24 στο ματς της 21ης αγωνιστικής κι εν τέλει πήρε τη νίκη με 88-79. Μία ήττα στα οκτώ τελευταία στη EuroLeague, για τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, οι οποίοι πανηγύρισαν στα τρία από τα τέσσερα τελευταία σκοράροντας δύο φορές από 82 πόντους, μία 83 και μία 88. Κορυφαία ομάδα στην επί τοις εκατό ευστοχία από το δίποντο με 59,0%, από την γραμμή των ελευθέρων βολών με ποσοστό 81,9%, είναι η Παρτιζάν. Παράλληλα η ομάδα από τη Σερβία διαθέτει την 3η καλύτερη επίδοση στην επίθεση με 84,5 πόντους.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στις 20:00 και από το Κάουνας με την αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Φενερμπαχτσέ ξεκινά το αποψινό πρόγραμμα. Από νέα ήττα την 14η στη σεζόν προέρχονται οι γηπεδούχοι. Τέσσερις νίκες σε πέντε ματς για τα «καναρίνια». Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πλέον με ρεκόρ 13-8 βρίσκεται στην 5η θέση. Ματς που θέλει μόνο τη νίκη είναι η αποψινή για τη Μονακό, η οποία φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην 8η θέση οι Μονεγάσκοι, με τρεις νίκες στα πέντε τελευταία. Σταθερά στην κορυφή η «βασίλισσα». Φινάλε στις 21:30 με το Βαλένθια – Μιλάνο. Τρίτη σερί ήττα, υπέστησαν την 21η αγωνιστική οι «νυχτερίδες». Από ήττα προέρχονται και οι Ιταλοί, την ώρα που τις δύο ομάδες χωρίζει μία νίκη!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ