bwin logo

Επανεκκίνηση κι επιστροφή στις νίκες, είναι ο… κωδικός απόψε για τον Ολυμπιακό στη EuroLeague. Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ υποδέχονται οι «ερυθρόλευκοι».

Όλα για τη νίκη – restart

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:15 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και για τους «ερυθρόλευκους για πολλούς λόγους δεν υπάρχει άλλο… αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες και την ισπανική «διαβολοβδομάδα», είδε το ρεκόρ της να πέφτει στο 11-10, ενώ με νίκη θα ισοβαθμεί με την αποψινή αντίπαλο της. Το σύνολο του Όντετ Κάτας «τρέχει» ρεκόρ 12-9 πανηγύρισε τρεις νίκες σε πέντε ματς, όμως στο πιο πρόσφατο γνώρισε την ήττα με 88-79 σ’ ένα ιστορικό come back της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το επιθετικό ριμπάουντ (13,4 μ.ο., 1η στη σχετική κατηγορία) είναι το μεγάλο «όπλο» της Μακάμπι φέτος. Χωρίς «διπλό» από τον Νοέμβριο του 2019 παραμένει στον Πειραιά η ομάδα από το Ισραήλ. Υπέρ του Ολυμπιακού η «παράδοση» με 15 νίκες έναντι 13 ηττών.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα εκκινεί στις 19:30 και από την Κωνσταντινούπολη. Εκεί η Εφές υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Σερί επτά ηττών τερμάτισε η τουρκική ομάδα την περασμένη εβδομάδα και πλέον θέλει ν’ αναρριχηθεί βαθμολογικά. Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει νέα επιτυχία, αυτή τη φορά επί της Μπασκόνια, ώστε να πιέσει τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην πρώτη δεκάδα. Στην 10η θέση ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων με ρεκόρ 11-10. Γερμανικό ντέρμπι στο Βερολίνο, με την Άλμπα να υποδέχεται την Μπάγερν. Τέσσερις ήττες στη σειρά για τους Βαυαρούς. Στις νίκες επέστρεψαν οι γηπεδούχοι, καθώς πέρασαν από την έδρα της Βιλερμπάν την 21η αγωνιστική.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ