bwin logo

Συνέχεια στο σερί νικών του θέλει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο από τα δύο ματς επί ισπανικού εδάφους, αυτή την εβδομάδα, αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα.

Για το 5×5

Την 5η του συνεχόμενη νίκη του στη EuroLeague θέλει να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός. Το έργο των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα μόνο εύκολο δεν είναι βέβαια, καθώς απέναντι τους βρίσκουν την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επέστρεψαν την περασμένη εβδομάδα στις επιτυχίες και βρίσκονται στην 3η θέση πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπολόνια με ρεκόρ 13-6. Αυτή τη διαφορά θέλει να καλύψει ο Ολυμπιακός, που «τρέχει» ρεκόρ 11 νικών και 8 ηττών. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν διαδοχικά της Βιλερμπάν στη Γαλλία, της Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία και των Μιλάνο και Μονακό στο ΣΕΦ.

«Αιώνιο» ντέρμπι

Το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδόσφαιρου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της φάσης των «16» στο Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο τους και θέλουν να κάνουν βήμα… πρόκρισης στην έδρα τους. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν… στραβά το 2024. Ήττα εκτός έδρας από τη Λαμία στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και νέα ήττα αυτή τη φορά από την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δύο αποτελέσματα που η ομάδα του Καρβαλιάλ έχει στόχο ν’ αφήσει πίσω της με «διπλό» στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ