bwin logo

Το Σαββατοκύριακο των ντέρμπι ξεκινά! Οι κλασικές μάχες του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου, έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτό το διήμερο. Με το «Derby della Mole», ανοίγει η… αυλαία. Σούπερ ματς στη Χώρα των Βάσκων.

Ψάχνει… restart στο ντέρμπι

Καταστροφική αποδεικνύεται μέχρι τώρα η αγωνιστική περίοδος για τη Γιουβέντους και το αποψινό ντέρμπι με τη Τορίνο, μοιάζει ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για το «restart», που αναζητά η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι. Η «γηραιά» κυρία» του ιταλικού ποδόσφαιρου, προέρχεται από ήττα – σοκ με 2-0 στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα. Αποτέλεσμα που μείωσε δραματικά τις πιθανότητες της Γιούβε να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αποτέλεσμα που ήρθε να προστεθεί στην ήττα με το ίδιο στο ντέρμπι με τη Μίλαν! Η «γκρανάτα», μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα δείχνει να έχει «κολλήσει». Τρεις διαδοχικές ήττες από Ίντερ, Σασουόλο και Νάπολι, έδωσαν τη… θέση τους στο ισόπαλο 1-1 με την Έμπολι. Πλέον οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο του ντέρμπι της πόλης του Τορίνο, αλλά και για να μην «μπλέξουν» με τα σενάρια παραμονής, τόσο νωρίς στη σεζόν.

Η μάχη του «San Mames»

Δύο από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την 3η θέση της LaLiga, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, που αγωνίζονται αύριο, είναι οι Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Βάσκοι καταγράφουν εξαιρετική πορεία στη φετινή σεζόν. Βρίσκονται στην 3η θέση και το +1 από τους Μαδριλένους και θέλουν να επιστέψουν στις επιτυχίες. Η Σεβίλλη την περασμένη αγωνιστική, αποτέλεσε την ομάδα που έβαλε… στοπ στους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, που είχαν πετύχει τρεις διαδοχικές νίκες! Να πάρει το «διπλό» που θα της τονώσει τη ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά και ν’ αφήσει πίσω της στον βαθμολογικό πίνακα στοχεύει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, από πλευράς των φιλοξενούμενων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις