bwin logo

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νίκες στη σεζόν, επικρατώντας και απόψε στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», επί της Ζαλγκίρις Κάουνας. Μάχη στη Βεστφαλία, ανάμεσα σε Σάλκε και Χόφενχαϊμ.

Μπήκε με… γκάζι

Η αγωνιστική περίοδος για τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη. Δηλαδή με το πόδι πατημένο στο… γκάζι! Κατάκτηση του Σούπερ Καπ, εντυπωσιακό «διπλό» στην έδρα της Μπαρτσελόνα και πρεμιέρα με νίκη στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας., στην πρεμιέρα της Basket League. Απόψε οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Φάληρο τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με στόχο να κάνει το 2×2, παίζοντας παράλληλα κυριαρχικό μπάσκετ. Οι Λιθουανοί στη δική τους πρεμιέρα στην κορυφαία διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τη Μακάμπι, φεύγοντας με νίκη από το Τελ Αβίβ. Ωστόσο στο τέλος δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 84-83!

«Βλέπουν» μόνο τη νίκη

Από τη Βεστφαλία θα εκκινήσει η 10η αγωνιστική της Bundesliga και με την αναμέτρηση Σάλκε – Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι για μία ακόμα σεζόν δίνουν μάχη, για να παραμείνουν στην πρώτη τη τάξει κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, στην επιστροφή του σε αυτή. Μόλις 6 βαθμοί για τους «βασιλικούς μπλε», που επικράτησαν μία φορά φέτος, νικώντας την Μπόχουμ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται οριακά εκτός των θέσεων, που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα που εδρεύει στο Σινχάιμ, παραμένει χωρίς νίκη από τις 10 Σεπτεμβρίου. Κοινό σημείο με τη Σάλκε. Είναι η ίδια μέρα, που εκείνη πανηγύρισε τελευταία φορά, στο ματς που αναφέρθηκε προηγουμένως! Δύο ισοπαλίες, απέναντι σε Φράιμπουργκ και Χέρτα Βερολίνου και η εντός έδρας από τη Βέρντερ Βρέμης, ακολούθησαν του εμφατικού 4-1 επί της Μάιντς!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις