bwin logo

Στην έδρα της Μπόρνμουθ δοκιμάζεται η Λίβερπουλ. Συνέχεια στο σερί της επικρατώντας και της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, θέλει να δώσει η Μάντσεστερ Σίτι. 

Να δώσει… συνέχεια

Μετά το εκκωφαντικό 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ θέλει μία ακόμα νίκη στην προσπάθεια της να καταλάβει μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, Μπόρνμουθ στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας. Νίκες και μάλιστα συνεχόμενες ψάχνουν οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, προκειμένου να μπουν στην πρώτη τετράδα με τη διαφορά από την 4η Τότεναμ να είναι στο -3. 

Ν’ αυξήσει την πίεση

Για Μάντσεστερ Σίτι τα πράγματα στο πρωτάθλημα όσο κυλά η σεζόν είναι δεδομένα! Χρειάζεται νίκες και μάλιστα συνεχόμενες για να συνεχίσει να πιέζει την πρωτοπόρο Άρσεναλ, που έχει αποσπαστεί στο +5 και την κορυφή. Έτσι κι απόψε στο Λονδίνο και κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ψάχνει την 19η νίκη της σεζόν στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια θα ελπίζει σε βαθμολογική απώλεια των «κανονιέρηδων» το μεσημέρι της Κυριακής στο ματς με τη Φούλαμ. Χωρίς νίκη στην Premier League παραμένει η Πάλας μέσα στο 2023, με τους παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά να διατηρούν ακόμα διαφορά ασφαλείας από το γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις