bwin logo

Mε ακόμα δύο ελληνικές ομάδες ολοκληρώνεται απόψε ο 2ος γύρος των προκριματικών του Europa Conference League.

ΠΑΟΚ και Άρης αντιμετωπίζουν την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ και την Αραράτ στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Κωδικός… πρόκριση!

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στον 3ο γύρο του Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να μην κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρα της κόντρα στους Ισραηλινούς, καθώς έμεινε στο 0-0 στον πρώτο αγώνα, ωστόσο, έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί απόψε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σημαντικό… χαρτί στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού οι επιστροφές του Ντάγκλας Αουγκούστο και του Βιερίνια, οι οποίοι προορίζονται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων». Πριν 23 χρόνια καταγράφεται η μία και μοναδική φορά που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ, με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη με σκορ 3-3.

Ψάχνει αντίδραση

Να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση και το 1-1 στην Αρμενία και να αποδείξει ότι είναι το απόλυτο φαβορί θέλει απόψε ο Άρης κόντρα στην Αραράτ. Η απαίτηση της πρόκρισης είναι το κύριο ζητούμενο για τους «κιτρινόμαυρους», που θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου στο πλευρό τους. Παραμένει εκτός δράσης ο Μπράμπετς, με τον Τόλη Τερζή να προορίζει για ακόμα ένα ματς τον δεξιό μπακ Οντουμπάτζο για την θέση του στόπερ. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τη διαθεσιμότητα του νεοαποκτηθέντα Κάρλσον, με τη συμμετοχή του να κρίνεται πριν τη σέντρα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ