bwin logo

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει το μεσημέρι η Άρσεναλ, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Συνέχεια στο αήττητο της θέλει να δώσει η Λεβερκούζεν, που παίζει στην έδρα της Λειψίας.

Να βγει από την κρίση

Μόνο τη νίκη «βλέπει» σήμερα η Άρσεναλ, η οποία υποδέχεται στο “Emirates”, την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ψάχνει το «τρίποντο» για να βγει από την κρίση, που την έχουν «βάλει» οι τρεις διαδοχικές ήττες και ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ στο League Cup. Αποτελέσματα που ακολούθησαν της ισοπαλίας με τους «κόκκινους» για το πρωτάθλημα. Στις 17 Δεκεμβρίου πανηγύρισαν τη νίκη για τελευταία φορά οι «κανονιέρηδες». Κάπως έτσι από την κορυφή έφτασαν να ισοβαθμούν με τη Τότεναμ στους 40 βαθμούς, ενώ τους χωρίζουν 5 βαθμοί από την 1η θέση. Οι φιλοξενούμενοι συγκαταλέγονται στο γκρουπ των ομάδων που παίζουν για την παραμονή στην Premier League. Στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Πάλας, η οποία μετρά πέντε ήττες και μία ισοπαλία (αυτή με τη Σίτι) με τις ομάδες του “Big-6”.

Πορεία… όνειρο

Την πρωταθληματική πορεία που καταγράφει θέλει να συνεχίσει απόψε η Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Bundesliga, στο +4 από την Μπάγερν Μονάχου και παραμένει αήττητη έπειτα από 17 αγωνιστικές! Απόψε η Λεβερκούζεν δοκιμάζεται στην έδρα της Λειψίας, με τους «ταύρους» να δίνουν… μάχη μαζί με την Στουτγκάρδη και την Ντόρτμουντ, για μία θέση στην πρώτη τετράδα και την κατάληψη ενός «εισιτηρίου» για το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τη δεύτερη καλύτερη επιθετική επίδοση καταγράφει η Λεβερκούζεν, με 47 γκολ υπέρ, την  ώρα που διαθέτει την κορυφαία αμυντική γραμμή έχοντας δεχθεί μόλις 12 τέρματα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ