bwin logo

Δύο αναμετρήσεις δεσπόζουν στο αποψινό πρόγραμμα της Premier League. Στις 14:30 παίζουν Τσέλσι – Φούλαμ, ενώ στις 19:30 θα διεξαχθεί το Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι.

Να «χτίσει» σερί

Η Τσέλσι παραμένει στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, παρά τις δύο διαδοχικές νίκες που πέτυχε. Οι «μπλε» το μεσημέρι φιλοξενούν στις 14:30 στο “Stamford Bridge”, τη Φούλαμ και θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να «χτίσουν» σερί, για να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Μόλις στο -4 βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι που μετά την ήττα στην έδρα της Λίβερπουλ, θα ψάξουν ένα… μεγάλο αποτέλεσμα λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους. Υπέρ της Τσέλσι η «παράδοση» των δύο ομάδων, με τους «μπλε» να μετρούν 51 νίκες σε σύνολο 87 αναμετρήσεων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ 26 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Μόλις δύο φορές πανηγύρισε το «τρίποντο» η Φούλαμ σε επίπεδο Premier League, καμία στο “Stamford Bridge”.

Μονόδρομος η νίκη

Η Νιουκάστλ φιλοξενεί απόψε στο “St. James Park” τη Μάντσεστερ Σίτι και για τους παίκτες του Έντι Χάου δεν… υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη! Οι «καρακάξες» βρίσκονται μόλις στις 9η θέση και στο -10 από τις θέσεις που κλείσουν «εισιτήριο» για την Ευρώπη. Έπειτα από τέσσερις σερί ήττες για το League Cup και την Premier League η Νιουκάστλ, επέστρεψε στις νίκες, μετά το 3-0 στο γήπεδο της Σάντερλαντ για το Κύπελλο Αγγλίας. Από πέντε στη σειρά νίκες προέρχεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει ματς λιγότερο και απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή και τη Λίβερπουλ. Στα θετικά για τον Πεπ Γκουαρδιόλα είναι φυσικά η είδηση της επιστροφής του Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον Βέλγο να μετρά 2 ασίστ στα πρώτα 82 λεπτά συμμετοχής του!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ