bwin logo

Η μάχη κορυφής της Serie A, ανάμεσα σε Αταλάντα και Νάπολι στο Μπέργκαμο, ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα στα γήπεδα της Ευρώπης. Σε τέσσερα γήπεδα μοιράζεται η δράση της Super League.

Τα «φώτα» στο Μπέργκαμο

Η ασταμάτητη Νάπολι δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Αταλάντα. Οι «παρτενοπέι» εξακολουθούν να είναι αήττητοι και να συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μετρά 10 νίκες, μόλις δύο ισοπαλίες, διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 30 γκολ στο ενεργητικό της, αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα! Παράλληλα το δίδυμο των Όσιμεν – Κβαρατσκχέλια εξακολουθεί να εντυπωσιάζει και να… σπέρνει τον πανικό στις αντίπαλες άμυνες. Ο πρώτος έχει ήδη σκοράρει 7 φορές, έχοντας και 1 ασίστ, ενώ ο δεύτερος με 6 γκολ κι 7 ασίστ μοιάζει να μην έχει… αντίπαλο! Αυτό είναι το… πλαίσιο που καλείται ν’ αντιμετωπίσει απόψε η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα, βρίσκονται μόνοι τους στη 2η θέση και στο -5 από την κορυφή κι απόψε έχουν μπροστά τους μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να «πληγώσουν» την πρωτοπόρο.

Σέντρα στη Super League

Στις 15:45 και με το Λαμία – Βόλος ξεκινά η 11η αγωνιστική της Super League. ΟΙ γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας συντριβή με 5-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο Ηράκλειο στις 18:30, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό και ψάχνει μία νίκη που θα τον απομακρύνει από την 12η θέση. Οι Νικαιώτες ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους επιτυχία. Συνέχεια στις 19:00 στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος με νίκη απέναντι στον Άρη, θα προσπεράσει τους «κίτρινους» και θα βρεθεί στην πρώτη εξάδα! Φινάλε του αποψινού προγράμματος στη Τούμπα, όπου στις 21:00 ο ΠΑΟΚ έχει στόχο τη νίκη, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα από την ΑΕΚ. Αντίπαλος του ο ΠΑΣ Γιάννινα, που τη Δευτέρα επέστρεψε στα «τρίποντα»!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις