bwin logo 2021

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν μετά το διάλειμμα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και το Σαββατοκύριακο γεμίζει με ντέρμπι και δυνατές αναμετρήσεις! Σήμερα το μεσημέρι, Λέστερ και Τσέλσι ανοίγουν την αυλαία, καθώς αναμετρώνται στο King Power. Αργότερα το απόγευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Γουότφορντ, ενώ το ματς της βραδιάς, το δίχως άλλο, διεξάγεται στο Anfield.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στην Premier League. |21+ 

Εκεί, η Λίβερπουλ περιμένει την Άρσεναλ, με τους «κόκκινους» να κυνηγούν την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από την Γουέστ Χαμ. Αντίθετα, η διακοπή, μάλλον ανέκοψε τον ρυθμό που είχαν βρει οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι μετρούσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και League Cup, έχοντας μάλιστα μόλις ένα γκολ παθητικό!

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Μπορεί, το ΑΕΚ – Ολυμπιακός να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Super League, αλλά κι απόψε, διεξάγονται αναμετρήσεις με έντονο ενδιαφέρον. Στις 15:00, ο Βόλος περιμένει τον ΟΦΗ, στο… επαρχιακό ντέρμπι της εβδομάδας, ενώ στις 19:30, Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα θα κυνηγήσουν το τρίποντο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Την ίδια ώρα στη Νίκαια, ο Ιωνικός περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα πρώιμο ντέρμπι… παραμονής στην κατηγορία.

bwin – H Serie A παίζει εδώ με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές και Live Streaming*. |21+

Τέλος, δράση υπάρχει και στη Serie A με τρεις αναμετρήσεις, δύο εκ των οποίων μπορεί να χαρακτηριστούν και… υψηλής τάσης. Στη Φλωρεντία, η Φιορεντίνα περιμένει τη Μίλαν, που θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κορυφή του πίνακα, ενώ στην «αιώνια πόλη», η Λάτσιο στήνει παγίδα στη Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να μην έχουν κανένα απολύτως περιθώριο για νέες απώλειες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.