bwin logo

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί και την κατάρριψη ενός ιστορικού ρεκόρ «κυνηγά» απόψε ο Παναθηναϊκός στον Βόλο! Κρίσιμη έξοδος για την Μπαρτσελόνα, που παίζει στην έδρα της Βαλένθια.

Για το ρεκόρ και το απόλυτο

Κόντρα στις δυσκολίες, τις απουσίες και τον Βόλο, θα παλέψει απόψε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα από την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, η οποία συνεχίζει την… ξέφρενη πορεία της! Οι Βολιώτες φιγουράρουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, έχοντας πίσω τους τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη! Κι όλα αυτά λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την εκπληκτική πορεία τους. Μία πορεία που τον έφερε πρώτο, αήττητο και κοντά στην κατάρριψη ενός ιστορικού ρεκόρ, που κρατά από τη σεζόν 1994-95! Το «τριφύλλι» διαθέτει την κορυφαία αμυντική γραμμή στο πρωτάθλημα με μόλις δύο γκολ παθητικό. Με 15 15 είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση, ωστόσο μέχρι το τέλος της σεζόν, θα πρέπει να πορευτεί δίχως τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της Super League κι εκ των κορυφαίων δημιουργών του, Αϊτόρ!

Να μη χάσει επαφή με την κορυφή

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για την Μπαρτσελόνα στη LaLiga, στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του Τσάβι, για να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μπλαουγκράνα», μετά την ήττα στο «classico», διέλυσαν 3-0 τη Βιγιαρεάλ και 4-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αμφότερες οι επιτυχίες ήρθαν στο «Camp Nou». Απόψε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και η παρέα του δοκιμάζονται στο «Mestalla» και κόντρα στην Βαλένθια. Μία νίκη στα πέντε τελευταία μετρούν οι «νυχτερίδες», που θα… παλέψουν για να επανέλθουν κοντά στην πρώτη εξάδα κι εντός των θέσεων που δίνουν ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις