bwin logo

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. Από τις Βαλεαρίδες Νήσους εκκινεί η 12η αγωνιστική της LaLiga.

«Αυλαία» στην 5η αγωνιστική

Βελιγράδι, Κωνσταντινούπολη, Βιλερμπάν και Βαρκελώνη. Οι τέσσερις πόλεις που απόψε θα Στο πρώτο χρονικά ματς της βραδιάς στις 20:00, ο Ερυθρός Αστέρας, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη, αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Στην ίδια μοίρα βρίσκονται και οι Βαυαροί. Μισή ώρα αργότερα θα γίνει τζάμπολ στην έδρα της Εφές. Η back-to-back Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης φιλοξενεί τη Φενερμπαχτσέ. «Εκρηκτικό» το ξεκίνημα του Δημήτρη Ιτούδη στη τουρκική ομάδα προέρχεται από το 4×4! Στις 21:00 η Βιλερμπάν στο γήπεδο της και κόντρα στην Μπασκόνια, θα επιδιώξει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της σεζόν. Από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό κι ενώ μέχρι τότε μετρούσε τρεις νίκες, προέρχεται η ομάδα από την Βιτόρια. Φινάλε του προγράμματος στις 21:30 στο «Palau Blaugrana». Ακόμα ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων για την Μπαρτσελόνα των δύο νικών και ηττών. Αντίπαλος των παικτών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι η Μιλάνο που «τρέχει» ρεκόρ 3-1.

Σέντρα στη LaLiga

Δύο από τις ομάδες που ψάχνουν βαθμούς, για να ξεφύγουν από την «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα της LaLiga θα αναμετρηθούν απόψε. Η Μαγιόρκα φιλοξενεί στην έδρα της, την Εσπανιόλ. Αμφότερες οι ομάδες μετρούν από μία νίκη στα πέντε τελευταία και τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Οι νησιώτες έχουν 12, έπειτα από 11 αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους απόψε είναι στο -2. Αναφορικά με την «παράδοση», σε 27 αγώνες για τη Laliga στο γήπεδο της Μαγιόρκα, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τις 19, έναντι 3 των Καταλανών. Τέλος πέντε ματς ολοκληρώθηκα χωρίς νικητή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις