bwin logo 2021

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Αποστολή στην Αγία Πετρούπολη περιμένει τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν το πρώτο κομμάτι της σεζόν με ρεκόρ 6-2, προασπίζοντας το άντρο τους και πετυχαίνοντας έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις!

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν εδώ! |21+ 

Στο πιο πρόσφατο, επιβλήθηκαν με σχετική άνεση της Μονακό, σε μια βραδιά που «στράβωσε» στο ξεκίνημα, αφού στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου βρέθηκαν στο -10. Σε εκείνο το σημείο, η άμυνα της ομάδας του Μπαρτζώκα έμενε… μεταξεταστέα επιτρέποντας 27 πόντους, ωστόσο μετατράπηκε σε «μέγγενη» στο υπόλοιπο του ματς. Διόλου τυχαία ήρθε η ανατροπή και το τελικό 86-65, το οποίο έφερε τους Πειραιώτες στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.

bwin – EuroLeague με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές και Build A Bet*. |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μια νίκη λιγότερη μετρά η Ζενίτ (5-3), με τη ρωσική ομάδα, όμως, να προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες. Αρχικά, το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ διέλυσε την Μπασκόνια στην Αγία Πετρούπολη (83-54) και την περασμένη εβδομάδα έκανε… παρέλαση στην Πόλη, επικρατώντας πανεύκολα της Εφές (79-90). Συνολικά, συνιστά μια από τις καλύτερες άμυνες της EuroLeague, επιτρέποντας μόλις 71,6 πόντους ανά παιχνίδι, όχι όμως λιγότερους από όσους δέχεται φέτος ο Ολυμπιακός (70,8, 2η καλύτερη επίδοση στην κανονική περίοδο).

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Επιθετικά, οι Ρώσοι ποντάρουν στην αμερικανική βοήθεια, με τον Λόιντ να γράφει 12,9 πόντους ανά παιχνίδι, ακολουθούμενος από τους Μπάρον (10,6) και Μίκι (8,6). Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει τον ελληνικό κορμό της ομάδας να τραβά στο σκοράρισμα, με πρώτο βιολί τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (13,9)μ συνεπικουρούμενο από τους Βεζένκοφ (11,0) και Σλούκα (10,5).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.