bwin logo

Να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη, έπειτα από έξι αγώνες θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα. Ματς… φωτιά για την Εφές κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Μπαρτσελόνα.

Να «σπάσει» το αρνητικό σερί

Από τις 13 Ιανουαρίου παραμένει χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός στη EuroLeague, με τους «πράσινους» να συμπληρώνουν πλέον έξι αγώνες που μετρούν μόνο ήττες! Αυτό το σκηνικό καλούνται ν’ ανατρέψουν στο «τριφύλλι» και με την βοήθεια του κόσμου θέλουν να επικρατήσουν επί του Ερυθρού Αστέρα. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 16η θέση με 8 νίκες και 19 ήττες, την ώρα που η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς «παλεύει» για την είσοδο της στα playoffs. Ο Ερυθρός Αστέρας με ρεκόρ 12-15 είναι δύο νίκες μακριά από την πρώτη οκτάδα, ενώ στα θετικά προσμετράτε η ενσωμάτωση του Φακούντο Καμπάτσο στα παιχνίδια της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης. 

Ματς… φωτιά

Σπουδαία παιχνίδια διεξάγονται στο φίνις της «διπλής» αγωνιστικής στα παρκέ της EuroLeague. Η back-to-back Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές έχασε έδαφος μετά την ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και πλέον δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, που είναι στην 8η θέση! Ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενερμπαχτσέ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Με νίκη οι γηπεδούχοι «χτυπούν» την πρώτη τετράδα, εκεί όπου ήδη βρίσκονται οι «μπλαουγκράνα». Στη Βιτόρια θα παίξουν Μπασκόνια – Μονακό. Δύο νίκες χωρίζουν Βάσκους και Μονεγάσκους, που παλεύουν για το καλύτερο πλασάρισμα, ενόψει των playoffs!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις