bwin logo

Τη Βερόνα υποδέχεται στο Μιλάνο η πρωτοπόρος της Serie A Ίντερ. Τρεις ακόμη αναμετρήσεις φιλοξενεί το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής.

Τρίποντο… κορυφής

Να επιστρέψει στις νίκες μετά το «στραβοπάτημα» στην έδρα της Τζένοα θέλει απόψε η πρωτοπόρος της Serie A, Ίντερ. Οι «νερατζούρι» υποδέχονται στο Μιλάνο τη Βερόνα, η οποία βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες για το ιταλικό πρωτάθλημα, όπου μέτρησε 11 γκολ υπέρ και διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ήρθε ισόπαλη στη Γένοβα. Αποτέλεσμα που εκμεταλλεύτηκε η Γιουβέντους και μείωσε στο -2 από την 1η θέση. Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία πανηγύρισαν οι φιλοξενούμενοι, επικρατώντας 2-0 της Κάλιαρι. Ηττήθηκαν δύο φορές με 1-0 από Φιορεντίνα και Σαλερνιτάνα, ενώ ήρθαν ισόπαλοι με Λάτσιο και Ουντινέζε. Αμφότερα τα παιχνίδια είχαν γκολ, με τη Βερόνα να μένει πίσω στο σκορ, αλλά να «επιστρέφει».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στις 16:00 θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που δείχνουν σε αυτό το σημείο της σεζόν να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναφορικά με την παραμονή τους. Η Μόντσα των 22 βαθμών υποδέχεται την Φροζινόνε, η οποία βρίσκεται στο -3. Από δύο σερί διαδοχικές ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι. Τρία ματς μακριά από τη νίκη οι φιλοξενούμενοι. Στις 19:00 η Κάλιαρι που μάχεται τη σωτηρία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λέτσε. Στις 11 Δεκεμβρίου καταγράφηκε το τελευταίο «τρίποντο» των φιλοξενούμενων. Από δύο εκτός έδρας ήττες προέρχεται η Λέτσε. Φινάλε στο πρόγραμμα της ημέρας με το Σασουόλο – Φιορεντίνα. Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία για την ομάδα από την περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια. Οι «βιόλα» που… βλέπουν την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν παραμένουν αήττητοι για πέντε αγώνες, εκ των οποίων πανηγύρισαν το «τρίποντο» τέσσερις φορές!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ