bwin logo 2021

H EuroLeague επέστρεψε και μάλιστα με «διαβολοβδομάδα»! Στην έδρα της Φενερμπαχτσέ δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός!

Συνέχεια στις υψηλές «πτήσεις»

Ο Ολυμπιακός πριν την αναβολή των αγώνων με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζαλγκίρις Κάουνας, βρισκόταν ίσως στο καλύτερο σημείο της σεζόν. Προερχόταν από έξι νίκες στα επτά ματς που είχε δώσει. Είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με 65-84 κι έμοιαζε να βρισκόταν σε εξαιρετικό momentum. Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε αντιμετωπίζουν την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, ψάχνοντας τη νίκη που θα τους επιτρέψει όχι μόνο να παραμείνουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά να πλησιάσουν, υπό προϋποθέσεις και την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+  

Χωρίς Ντε Κολό – Βέσελι η Φενερμπαχτσέ

Δύο από τους πλέον κομβικούς παίκτες του δεν θα μπορεί να υπολογίζει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για του Νάντο Ντε Κολό και Γιάν Βέσελι. Αμφότεροι είναι τραυματίες εδώ και καιρό και το στάδιο της αποθεραπείας τους δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι η τουρκική ομάδα δεν θα έχει στη σύνθεση της τους δύο πρώτους της σκόρερ. Παράλληλα ο Τσέχος σέντερ είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ της Φενερμπαχτσέ και 5,9 ανά παιχνίδι και ο Γάλλος γκαρντ, μοιράζει με 4,0 τις περισσότερες σε κάθε ματς!

bwin – EuroLeague σε Live Streaming! |21+  * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις  

Ο εκπληκτικός Βεζένκοφ και η παράδοση

Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα παρκέ της EuroLeague και πλέον με τις επιδόσεις του κατατάσσεται, ανάμεσα στα κορυφαία «4αρια» της διοργάνωσης. Με 12,7 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ ανά παιχνίδι, ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι από τους παίκτες – κλειδιά της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Τέλος αναφορικά με την παράδοση, οι Πειραιώτες νίκησαν τελευταία φορά εκτός έδρας τη Φενερμπαχτσέ τον Νοέμβριο του 2017 με σκορ 83-90. 

bwin – EuroLeague με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.