bwin logo 2021

Ένα  από τα παραδοσιακά ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος δεσπόζει απόψε στο πρόγραμμα. Στις 19:00 η Γαλατασαράι θα παίξει εντός έδρας με την Μπεσίκτας. Ακόμα μία νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στο πρωτάθλημα, ψάχνει στην έδρα της Μαγιόρκα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ντέρμπι στην Τουρκία

Μπορεί Γαλατασαράι και Μπεσίκτας να μην διαθέτουν την… αίγλη που είχαν τα περασμένα χρόνια, καθώς η πρώτη είναι μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ η δεύτερη «παλεύει» για να μπει σε αυτές, ωστόσο κάθε τους αναμέτρηση είναι ξεχωριστή! ΟΙ γηπεδούχοι στα πέντε τελευταία μετρούν μόλις δύο νίκες. Η «Γαλατά» επικράτησε των Γκιοζτεπέ και Ρίζεσπορ, ενώ ηττήθηκε στο πιο πρόσφατο ματς για το πρωτάθλημα από την Κόνιασπορ. Επίσης ήρθε ισόπαλη με την Αλάνιασπορ και με την Καϊσερίσπορ. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν μόνο για τους τρεις βαθμούς, για να μειώσουν τη διαφορά από την τετράδα και να πιέσουν για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».  

Θέλει νίκη στην επιστροφή στη La Liga

Η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης πέτυχε μία «μυθική» ανατροπή που… γράφτηκε στην ιστορία του Champions League, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Απόψε όμως οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, καλούνται να δείξουν τον ίδιο βαθμό ετοιμότητας και αποφασιστικότητας και κόντρα στην Μαγιόρκα. Οι Μαδριλένοι ταξίδεψαν στο μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων, με ένα και μόνο στόχο. Μία ακόμα νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, την ώρα που περιμένουν να μάθουν και την αντίπαλο τους στα προημιτελικά του Champions League!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις