bwin 120223

Αναμέτρηση… απαντήσεων είναι η αποψινή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου ο Άρης στις 20:00 υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.  

Ματς… φωτιά

Άρης και Παναθηναϊκός παίζουν απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε μία αναμέτρηση ειδικών συνθήκων. Οι «κίτρινοι» μετά την κακή πορεία τους προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, με τον Άλαν Πάρντιου ν’ αποτελεί πλέον παρελθόν. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέστρεψε στην κορυφή (με την ΑΕΚ να έχει αγώνα λιγότερο) και στη Θεσσαλονίκη ψάχνει μία μεγάλη νίκη που θα την τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας, ενώ παράλληλα θα την δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσει σερί επιτυχιών, μετά και το «τρίποντο» επί της Λαμίας, την περασμένη αγωνιστική. 

Οι αριθμοί του αγώνα

Μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία για το Ελληνικό Πρωτάθλημα μετρά ο Άρης, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στα ματς που δεν βρήκε δίχτυα. Συγκεκριμένα ηττήθηκε 1-0 από Ολυμπιακό και Ιωνικό και 3-0 από την ΑΕΚ. Στα δύο παιχνίδια από αυτό το γκρουπ των αναμετρήσεων που σκόραρε ήταν στα «τρίποντα» με Αστέρα Τρίπολης και Βόλο. Σε αμφότερα ο Άρης επικράτησε με 3-0! Ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στις νίκες, μετά τις ήττες από τον ΠΑΟΚ (μία για το πρωτάθλημα, μία για το Κύπελλο) τον Αστέρα στην Τρίπολη και την ισοπαλία με τον «δικέφαλο του βορρά». Από τον Σεπτέμβριο του 2021 παραμένει χωρίς νίκη κόντρα στο «τριφύλλι» ο Άρης. Τότε ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0, ωστόσο στη συνέχεια νίκησε τα επόμενα τρία, ενώ ένα έληξε χωρίς νικητή. Χαρακτηριστικό είναι πως σε αυτά τα ματς οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν ούτε να σκοράρουν! Τέλος ο Απόστολος Τερζής είχε κάτσε στον πάγκο του Άρη σε ντεμπούτο του και πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό έγινε το 2019 με τους «κίτρινους» να επικρατούν μπροστά στον κόσμο τους με 4-0.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις