bwin logo 2021

Φινάλε στην 15η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος σε Μαρούσι και Θεσσαλονίκη, με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις!

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί

Πέντε αγώνες χωρίς ήττα, στους οποίους μέτρησε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετρά η ΑΕΚ, έπειτα από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Ελληνικό Πρωτάθλημα για το 2021 με νέο «τρίποντο», αυτή  φορά απέναντι στον ΟΦΗ! Οι Κρητικοί αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Βρίσκονται στην 6η θέση και θέλουν να περάσουν χωρίς να γνωρίσουν την ήττα από ακόμα μία έδρα του «Big-5», μετά από αυτή του Παναθηναϊκού.

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Για την 4η νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης φιλοξενεί στο γήπεδο του τον Ιωνικό. Εκεί φέτος πανηγύρισε τρεις φορές τη νίκη, ακόμη δύο ήρθε ισόπαλος, ενώ σε μία περίπτωση ηττήθηκε. Οι «κίτρινοι», έπειτα από την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με 1-1 μεσοβδόμαδα στην έδρα του ΟΦΗ, έχουν ως στόχο τους τρεις βαθμούς. Όμως ο Ιωνικός θέλει να επιστρέψει στη βάση του έχοντας κάνει την… έκπληξη. Μόλις μία νίκη μετρούν οι Νικαιώτες στα πέντε τελευταία για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ στην έδρα τους!

bwin – La Liga σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το ντέρμπι της Βαλένθια

Οι δύο ομάδες της περιοχής, Βαλένθια και Λεβάντε βαδίζουν σε… αντίθετες πορείες φέτος. Οι «νυχτερίδες» προσπαθούν να «χτυπήσουν» και πάλι τις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο. Βρίσκονται στην 7η θέση και «τρέχουν» αήττητο σερί οκτών αναμετρήσεων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα Ισπανίας! Η Λεβάντε με τη σειρά της είναι η ουραγός της La Liga. Έπειτα από 17 αγωνιστικές ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη και θεωρείται ένα τα φαβορί, για τον υποβιβασμό!

bwin – Priceboosts κάθε μέρα! |21+

Δράση με ντέρμπι, Κύπελλο και… Ευρώπη

Μέσα στην εβδομάδα ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Στις 23 Δεκεμβρίου, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, για τη EuroLeague. Υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση σε La Liga, Serie A, Ligue 1 και φυσικά οι δεύτεροι αγώνες της φάσης των «16», για το Κύπελλο Ελλάδας!

bwin – Αξεπέραστο Live Στοίχημα όλο το 24ωρο! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.