bwin champions league

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του Champions League.

Ματσάρα στο Μόναχο

Στις 22:00 η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ματς για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Ένα all-time classic ζευγάρι στην ιστορία του Champions League, που κέρδισε το legacy του, χάρη στον τελικό του 1999. Τέσσερις φορές επικράτησαν οι Βαυαροί, δύο οι «κόκκινοι διάβολοι», ενώ πέντε αγώνες ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή, συνολικά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στην κορυφή της Bundesliga με «συγκάτοικο» τη Λεβερκούζεν βρίσκεται η Μπάγερν, ενώ ο τελευταίος της αγώνας ήταν το ισόπαλο 2-2 με τις «ασπιρίνες». Καταστροφικό ξεκίνημα για τη Γιουνάιτεντ με μόλις 6 βαθμούς σε 5 αγώνες και δύο διαδοχικές ήττες με ίδιο σκορ (3-1) εκτός με Άρσεναλ κι εντός με Μπράιτον! Στο άλλο ματς του ομίλου, η πολλά υποσχόμενη Γαλατάσαραϊ θα παίξει με την Κοπεγχάγη στην Κωνσταντινούπολη.

Τα «φώτα» στην επιστροφή της Άρσεναλ

Μία από τις ομάδες που αναμφισβήτητα είχαν λείψει από το Champions League, ήταν η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έπειτα από έξι χρόνια που δεν… κούνησαν το σεντόνι της διοργάνωσης επέστρεψαν και πρώτος τους αντίπαλος είναι η Αϊντχόφεν. Στην 1η θέση της Premier League οι Λονδρέζοι μαζί με την Τότεναμ και τη Λίβερπουλ. Σε τριπλή ισοβαθμία και στην κορυφή της Eredivisie και η PSV. Στις 22:00 η σέντρα στο «Emirates», όπως και στο Σεβίλλη – Λανς, επίσης για το 2ο όμιλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης στις 19:45 φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου παίζουν Μπράγκα – Νάπολι. Τέλος στον 4ο όμιλο η Μπενφίκα σε μία εκπληκτική επιστροφή του Ντι Μαρία στη Λισαβόνα, παίζει κόντρα στη Σάλτσμπουργκ μπροστά στον κόσμο της, ενώ η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Ίντερ στο Σαν Σεμπαστιάν.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ