bwin logo

Στο «Εmirates», η Άρσεναλ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ και στο «St. James’ Park», η Νιουκάστλ φιλοξενεί την Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League.

Με… φόρα από το Community Shield

Να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην Premier League θέλει η Άρσεναλ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Community Shield κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Emirates» στις 14:30. Το «τρίποντο» είναι ο μοναδικός στόχος για τους ανανεωμένους «κανονιέρηδες» που όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα κυνηγήσουν τον τίτλο του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Πέρσι, οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν τέλη Οκτώβρη στο Λονδίνο, με την Άρσεναλ να επικρατεί με 5-0.

Κοιτάζει ψηλά

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την ανεβασμένη ψυχολογία που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της, θέλει η Νιουκάστλ. Οι «καρακάξες» υποδέχονται την Άστον Βίλα στο «St. James’ Park», με μοναδικό στόχο το «τρίποντο». Η χρονιά προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα για την ομάδα του Έντι Χάου που θα έχει να διαχειριστεί εκτός από την πίεση μιας αξιόλογης πορείας στο πρωτάθλημα και αυτή της συμμετοχής της στο Champions League. Στις 24 Ιουλίου οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη με σκορ 3-3.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες στις 17:00. Η Μπόρνμουθ υποδέχεται την περσινή κάτοχο του Europa Conference League, Γουέστ Χαμ, στο «Vitality». Στο ανατολικό Σάσσεξ, η Λούτον κάνει το ντεμπούτο της στην Premier League κόντρα στην Μπράιτον, ενώ στο Λίβερπουλ, η Έβερτον φιλοξενεί την Φούλαμ. Από το «Bramall Lane» ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η έτερη νεοφώτιστη ομάδα του πρωταθλήματος, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ