bwin logo

Ένα ακόμα «τρίποντο» στην προσπάθεια της να κατακτήσει και πάλι την Premier League, αναζητά σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ. Συνέχεια στο σερί νικών ψάχνει η Μίλαν. 

Και ο «μαραθώνιος» συνεχίζεται

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σταθερά στο… κατόπι της Άρσεναλ στη μάχη του τίτλου της Premier League. Τους «πολίτες» από την κορυφή και τους «κανονιέρηδες» χωρίζουν 5 βαθμοί και μόνο με σερί νικών μπορούν να πιέζουν συνεχώς τους πρωτοπόρους. Αυτό το σερί καλούνται να «χτίσουν» σήμερα και κόντρα στη Νιούκαστλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται στο γήπεδο της τις «καρακάξες» στις 14:30. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση της σεζόν, καθώς νίκησαν μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία, ενώ σε αγώνα πρωταθλήματος, παραμένουν χωρίς «τρίποντο» από τις 15 Ιανουαρίου! Τρεις ισοπαλίες και μία ήττα «έριξαν» το σύνολο του Έντι Χάου εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Champions League της νέας σεζόν. 

Η αντεπίθεση των «ροσονέρι»

Τέσσερις νίκες στη σειρά, η μία για το Champions League, ισάριθμες φορές διατήρηση του μηδέν στην εστία και η Μίλαν επανήλθε για τα καλά! Αυτό αποτελεί το πλαίσιο του… restart των «ροσονέρι», που πλέον διεκδικεί στα ίσα την 2η θέση της Serie A. Απόψε η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα και θέλει να επιστρέψει στην βάση της από την Φλωρεντία με τους τρεις βαθμούς. Οι «βιόλα» μπορεί να είναι μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο έχουν διαφορά ασφαλείας και από την μάχη του υποβιβασμού. Πέντε ματς αήττητη παρέμενε η Μίλαν στην έδρα της Φιορεντίνα μέχρι και πέρσι, όταν αυτό άλλαξε με την επικράτηση με 4-3 των «βιόλα». 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις