betsson 301123

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η πέμπτη αγωνιστική τόσο στο Europa League όσο και στο Europa Conference League είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και κάθε νίκη ή και βαθμός θα ισοδυναμεί με χρυσάφι για τις ελληνικές ομάδες. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα με μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασύγκριτες αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια.

Στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ φιλοξενεί την Μπράιτον σε μια αναμέτρηση υψηλής έντασης. Ο άσος της ΑΕΚ προσφέρεται στο 3,55** και το διπλό της Μπράιτον βρίσκεται στο 1,93** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Στο ΑΕΚ – Μπράιτον τα προγνωστικά συντάσσονται με την ομάδα που έχει την καλύτερη πορεία ως τώρα στο γκρουπ. Ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς κι έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Αυτή μάλιστα την υπέστη από την ΑΕΚ με 3-2 στην πρεμιέρα. Ωστόσο, έχει νικήσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η ελληνική ομάδα, πάλι, έχει ρεκόρ 1-1-2 και προέρχεται από δύο απανωτές ήττες.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις που προσφέρονται στην πλατφόρμα της Betsson το Over 1,5 της ΑΕΚ πληρώνεται στο 2,80** (από 2,55) και το 1 ημίχρονο – 1 τελικό έχει απόδοση 4,40** (από 4,00). Στον αντίποδα, το διπλό της Μπράιτον σε συνδυασμό με Over 2,5 στο ματς και τον Φέργκιουσον να βρίσκει δίχτυα προσφέρεται στο 4,75** (από 4,30).

Ψάχνει το μεγάλο διπλό ο Ολυμπιακός

Πάει στο «Europa-Park Stadion» ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Φράιμπουργκ που τον είχε νικήσει με 3-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ένα παιχνίδι που οι Πειραιώτες αδίκησαν τον εαυτό τους. Στο ματς υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, με τη νίκη της Φράιμπουργκ να δίνεται στο 1,83** και το διπλό του Ολυμπιακού να φτάνει στο 3,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Φράιμπουργκ έχει ρεκόρ 3-0-1 στο γκρουπ και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού. Θα εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη δυάδα, απλά αν αποφύγει την ήττα. Ο Ολυμπιακός, τώρα, αν δεν πάρει τη νίκη δεν θα έχει ελπίδες να διεκδικήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ. Στο μεταξύ, θα εξασφαλίσει την 3η θέση και τη συνέχειά του στην Ευρώπη, αλλά στον έξτρα νοκ άουτ γύρο του Europa Conference League σε περίπτωση που φέρει ισοπαλία και η Μπάτσκα Τόπολα χάσει από τη Γουέστ Χαμ στο άλλο ματς του ομίλου. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να σκοράρει πρώτος ο Ολυμπιακός πληρώνει 2,75** (από 2,50).

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αντίδραση για τον Παναθηναϊκό σε ισπανικό έδαφος

Στο «Estadio de la Ceramica» η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του θεσμού και είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Φαβορί είναι οι Ισπανοί, με τον άσο τη Βιγιαρεάλ να δίνεται στο 1,94** και το διπλό του Παναθηναϊκού φτάνει στο 3,71** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Βιγιαρεάλ σε τρία ματς στο γκρουπ (σ.σ. χρωστάει ένα παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα) έχει δύο νίκες και μια ήττα – από τον Παναθηναϊκό με 2-0 στην πρεμιέρα – με 3-3 τέρματα. Ο Παναθηναϊκός, τώρα, έχει ρεκόρ 1-1-2 με 4-5 γκολ κι έχει ηττηθεί στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, αν και άξιζε καλύτερη τύχη και στις δύο αναμετρήσεις του με τη Ρεν. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Βιγιαρεάλ με Over 2,5 στο ματς και να πετύχει γκολ ο Χοσέ Λουίς Μοράλες προσφέρεται στο 5,05** (από 4,60).

Για δύο αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ στην Φρανκφούρτη

Στο «Deutsche Bank Park» διεξάγεται η «μάχη» κορυφής Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa Conference League. Με τις δύο ομάδες να έχουν «σφραγίσει» την πρόκρισή τους, παλεύουν για την πρωτιά του γκρουπ που οδηγεί απ ευθείας στους «16» του θεσμού και ο ΠΑΟΚ κρατάει την τύχη του στα χέρια του.

Στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ η γερμανική ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί, αν και είναι δεύτερη στη βαθμολογία με 3-0-1 και 10-3 γκολ. Ο ΠΑΟΚ, πάλι, βρίσκεται στην κορυφή με 3-1-0 και 10-7 τέρματα. Να σημειώσουμε, δε, πως η ελληνική ομάδα είχε επικρατήσει στην πρώτη τους αναμέτρηση με 2-1. Η νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης προσφέρεται στο 1,55**, ενώ το διπλό του ΠΑΟΚ φτάνει στο 5,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο παιχνίδι έχοντας το πάνω χέρι για να πετύχει τον στόχο του και να πάρει την πρωτιά. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με νίκη θα «καπαρώσει» τη θέση για τους «16» του Europa Conference League, αλλά της κάνει και η ισοπαλία καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ελσίνκι στην Τούμπα και θεωρητικά οι συνθήκες θα είναι υπέρ της για να επικρατήσει τότε.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ