betsson 030224

Στο «Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας» ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενεί την ΑΕΚ BETSSON BC στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Με την κανονική περίοδο να πλησιάζει στο τέλος της, οι ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να πλησιάσουν στην επίτευξη των στόχων τους. Ο Κολοσσός Ρόδου ποντάρει στην έδρα του, ενώ η ΑΕΚ BETSSON BC αναζητά τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της στη διοργάνωση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο μπάσκετ σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Κολοσσός Ρόδου – AEK BETSSON BC τα προγνωστικά έχουν φαβορί αλλά και οι αποδόσεις είναι σχετικά ισορροπημένες. Συγκεκριμένα, ο άσος του Κολοσσού Ρόδου προσφέρεται στο 2,07** και το διπλό της ΑΕΚ BETSSON BC βρίσκεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ο Κολοσσός Ρόδου είναι αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Με ρεκόρ 6-10 βρίσκεται στην 8η θέση της Basket League και στόχος του είναι να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να μπει στην πρώτη εξάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε πως στο γήπεδό του έχει πέντε νίκες σε οκτώ ματς με τρεις σερί επιτυχίες.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Κολοσσός Ρόδου ηττήθηκε με 98-91 από τον Άρη Midea στη Θεσσαλονίκη. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός και παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο προπονητής Κούρο Σεγκούρα εμφανίστηκε περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που κάνουν απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς. Ενόψει της ΑΕΚ BETSSON BC, πάντως, ένα από τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ήταν η άμυνα μιας και ο Κολοσσός Ρόδου παρουσιάζει κενά στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην ΑΕΚ BETSSON BC καταγράφεται η προσπάθεια που κάνει να αναπτύξει μια αγωνιστική ταυτότητα μετά την αλλαγή στον πάγκο της και την πρόσληψη του Ηλία Ζούρου. Άρχισε θετικά τη νέα εποχή της με νίκη 95-86 επί της Καρδίτσας εκτός έδρας στην προηγούμενη αγωνιστική της Basket League. Ωστόσο, δεν ακολούθησε κι άλλη επιτυχία αφού την περασμένη Τρίτη (30/1) έχασε με 79-68 από τη Χάποελ Χολόν στην Ουγγαρία για το Basketball Champions League.

«Πιστεύω στους παίκτες μου και θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και να αντιδράσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Έλληνας προπονητής. Η ΑΕΚ BETSSON BC έχει ρεκόρ 7-9 στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, ενώ αναζητά βελτίωση εκτός έδρας όπου έχει δύο νίκες κι έξι ήττες σε οκτώ αναμετρήσεις. Έχοντας μπει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης θέλει να κάνει τα πάντα για να παραμείνει εκεί. Βέβαια, υπάρχουν ζητήματα που καλείται να λύσει με δεδομένο πως έχουν γίνει αλλαγές και στο ρόστερ της και ακόμη ορισμένοι παίκτες ψάχνουν τα πατήματά τους, ενώ απουσιάζουν οι Χολ (γκαρντ) και Κουζμίνσκας (φόργουορντ).

Η Basket League συναρπάζει αυτή τη σεζόν που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι υψηλό. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ BETSSON BC επικράτησε με 93-74 και με τις δύο ομάδες να διαθέτουν επιθετικές αρετές να αναφέρουμε πως το Over 167,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

Έβερτον-Τότεναμ «μάχη» με διαφορετικούς στόχους

Στο «Goodison Park» η Έβερτον υποδέχεται την Τότεναμ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League. Η Έβερτον έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη και θέλει να υπερασπιστεί το «κάστρο» της καθώς παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Από τη μεριά της, η Τότεναμ βρίσκεται για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Έβερτον και Τότεναμ έχουν πλούσια προϊστορία. Στον α’ γύρο, η Τότεναμ νίκησε εντός έδρας με 2-1. Ήταν η 3η νίκη της στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια στα οποία έχει παραμείνει αήττητη. Στην έδρα της Έβερτον, πάντως, δεν έχει νικήσει από το 2018 (0-4-1 έκτοτε). Ο άσος της Έβερτον προσφέρεται στο 2,91** και το διπλό της Τότεναμ πληρώνει στο 2,29** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Έβερτον έχει μονάχα μια νίκη στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια της (1-3-5) και ψάχνει να βρει τον καλό εαυτό της και πάλι. Στο πρωτάθλημα Αγγλίας έχει ρεκόρ 8-4-10 με 24-28 γκολ κι εντός έδρας 3-2-6 με 11-12 τέρματα. Η Τότεναμ, πάλι, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα και ψάχνει κι εκείνη μια καλή εμφάνιση εκτός έδρας. Η Τότεναμ, τώρα, πικράθηκε από τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 1-0, ενώ ακολούθησε η εντός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League την περασμένη Τετάρτη (31/1).

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Τότεναμ σε παιχνίδι που θα σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι πληρώνει 4,30** (από 3,90) και το να βρει δίχτυα στο ματς ο Richarlison έχει απόδοση 3,00** (από 2,73).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ