betsson 131023

Στο «Aviva Stadium»του Δουβλίνου, η Ιρλανδία φιλοξενεί την Ελλάδα για την 7η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΣΤΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιρλανδία έπειτα από πέντε ματς έχει μόλις μια νίκη – και τέσσερις ήττες – και είναι 4η. Η Ελλάδα με ρεκόρ 3-0-2 κι είναι 3η καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη δεύτερη Ολλανδία. Ματς με καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα, στην πλατφόρμα της Betsson όπου υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες σε πληθώρα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Η Ιρλανδία πηγαίνει στο ματς ως το φαβορί για να επικρατήσει. Η νίκη της βρίσκεται στο 2,57**. Από την άλλη μεριά, το να νικήσει η Εθνική Ελλάδας πληρώνει στο 3,06** στην πλατφόρμα της Betsson. 

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΣΤΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Στο Ιρλανδία – Ελλάδα τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς που ενδεχομένως να κριθεί στις λεπτομέρειες. Όπως συνέβη και στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου η Ελλάδα πανηγύρισε με 2-1. Για να πάρει και πάλι την τύχη της στα χέρια της, η Ελλάδα χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ιρλανδία και να στραβοπατήσει η Ολλανδία απέναντι στη Γαλλία.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, πάντως, έστειλε το μήνυμα προς τους παίκτες του να κοιτάξουν τους εαυτούς και να μην χάσουν την συγκέντρωσή τους και απασχοληθούν παραπάνω από όσο πρέπει με το τί θα κάνει η Ολλανδία κόντρα στη Γαλλία στο άλλο ματς του ομίλου.

Αν μη τι άλλο, τον Σεπτέμβριο η Ελλάδα έδειξε ικανότητα να μπορεί να παραμείνει προσηλωμένη. Μετά την ήττα της με 3-0 στην Ολλανδία, αντέδρασε νικώντας με 5-0 το Γιβραλτάρ. Τώρα, της παρουσιάζεται μια ακόμη ευκαιρία να παραμείνει σταθερή πορεία της και τη διεκδίκηση ενός εισιτήριου για το EURO 2024 (σ.σ. έχει και το… τζόκερ της συμμετοχής στα playoffs), παρόλο που υπάρχουν ορισμένα προβλήματα φυσικής κατάστασης που απασχολούν τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το ματς να γίνει το ματς Over 2,5 προσφέρεται στο 3,40** (από 3,10), νίκη της Ελλάδας στο πρώτο ημίχρονο βρίσκεται στο 4,40** (από 4,00) και τέλος το να σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ στο διάστημα 00:00 – 19:59, δίνεται στο 3,40** (από 3,10).

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική της regular season της Euroleague. Ο Ολυμπιακός, που έχει αρχίσει πολύ καλά και μπαίνει στο μεγάλο ματς ως το φαβορί. Ο άσος της ομάδας του Πειραιά δίνεται στο 1,77**, ενώ το να φύγει με το διπλό η Μπαρτσελόνα από το Φάληρο για πρώτη φορά μετά από το 2021 πληρώνει στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα τα προγνωστικά είναι ξεκάθαρα μιας και ο Ολυμπιακός δείχνει να  έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Παρόλο που έχασε δύο κομβικούς παίκτες όπως ο γκαρντ Κώστας Σλούκας και ο φόργουορντ (και MVP της Euroleague) Σάσα Βεζένκοφ, κινήθηκε αξιόλογα στο μεταγραφικό παζάρι και πήρε καλούς παίκτες, αν και όχι ισάξιους.

Έχοντας διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού του από την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός μπήκε… φουριόζος στο παρκέ και μετράει τέσσερις σερί νίκες. Ξεπέρασε το Περιστέρι (84-64) στον ημιτελικό του Super Cup Ελλάδας κι έπειτα τον Παναθηναϊκό (75-51) στον τελικό του θεσμού. Ξεπέρασε εκ νέου το εμπόδιο του «αιώνιου» αντιπάλου του στην παράταση μέσα στο «ΟΑΚΑ» για την πρεμιέρα της Euroleague (88-78) και ακολούθησε η άνετη επικράτηση επί του Άρη Midea (81-72) εκτός έδρας στην πρώτη αγωνιστική της Basket League.

Η Μπαρτσελόνα, από τη μεριά της, έχει σκαμπανεβάσματα. Τα οποία λίγο – πολύ ήταν αναμενόμενα, ασχέτως αν κι εκείνη κράτησε μεγάλο κομμάτι του κορμού της από την περασμένη σεζόν. Η αλλαγή στον πάγκο της και η πρόσληψη του Ρότζερ Γκριμάου στη θέση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σημαίνει πως έχει υιοθετήσει νέο στιλ παιχνιδιού και τώρα προσπαθεί να αναπτύξει την αγωνιστική της ταυτότητα. Και υπάρχουν προβλήματα. Σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Τα δύο χαμένα ματς ήταν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης… Πάντως, για τη Euroleague άρχισε με νίκη και πειστική εμφάνιση στο 91-74 κόντρα στην Αναντολού Εφές εντός έδρας.

Με δύο από τις πλέον ταλαντούχες ομάδες της Euroleague να κοντράρονται το ενδιαφέρον για στοίχημα πηγαίνει σε άλλο… επίπεδο. Ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα συνηθίζουν να μας χαρίζουν συγκλονιστικά και ανοικτά ματς, με το Over 154,5 συνολικοί πόντοι με παράταση να δίνεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ