betsson 061023

Το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα έρχεται και παίζει στην Betsson με μία σούπερ προσφορά*.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Μετά το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στον τελικό του ελληνικού Super Cup, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του αφού η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική. Η ομάδα του Αταμάν δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο πνεύμα της αναμέτρησης στη Ρόδο, με τον Ολυμπιακό να είναι 100% ανώτερος και να προηγείται με διαφορές που έφταναν και τους 30 πόντους.

Αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν. Τώρα στο ΟΑΚΑ (06/10, 21:15), το οποίο θα είναι γεμάτο, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει απαντήσεις. Θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, αν και οι απουσίες των Μήτογλου και Παπαπέτρου θα δυσκολέψουν κι άλλο την προσπάθειά του.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός διαθέτει ψυχολογία, όμως δεν θα έχει στο ρόστερ του τον Μουσταφά Φαλ,  ο οποίος ταλαιπωρείται με έναν τραυματισμό στο γόνατό του. Τα «αιώνια» ντέρμπι είναι πάντα μία ξεχωριστή ιστορία, οπότε στο ματς του ΟΑΚΑ δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Θα κάνει το 2-0 ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού; Θα μπορέσει το Τριφύλλι να μπει με το δεξί στην Ευρωλίγκα;

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για την πρεμιέρα των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις