betsson super cup

O μεγάλος τελικός τoυ Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (30/09, 20:30) παίζει στην Betsson με μία σούπερ προσφορά*.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ SUPER CUP 

Στη Ρόδο θα κριθεί η πρώτη κούπα της σεζόν στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος προέρχεται από μία λειψή προετοιμασία με πολλές απουσίες, με τον Παναθηναϊκό που έχει ένα νέο προπονητή και πάρα πολλές καινούριες προσθήκες στο ρόστερ του.

Ουσιαστικά οι Πράσινοι είναι μία άλλη εντελώς ομάδα σε σχέση με πέρσι, έχοντας τους Σλούκα και Ερνανγκόμεθ ως απόλυτους σταρ, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν τα πατήματά τους έχοντας τον Μιλουτίνοφ ως αιχμή του δόρατος.

Το ματς στη Ρόδο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, με το νικητή να φεύγει με την κούπα και τον ηττημένο να γεμίζει με προβληματισμό, παρότι είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για τη σεζόν.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Super Cup!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ SUPER CUP 

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις