betsson παναθηναικος παοκ ευρωπη προσφορα

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα (05/10, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, την ώρα που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (05/10, 20:00) για το Conference League.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤA ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Οι κόντρες των δύο ελληνικών ομάδων παίζουν στην Betsson με μία σούπερ προσφορά*.

O Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα αγχωτικό παιχνίδι στην έδρα του με τον ΠΑΟΚ και το γκολ του Γιερεμέγιεφ που ισοφάρισε σε 2-2. Σχετικά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του όμως, το Τριφύλλι έχει ήδη μαζέψει τους τρεις βαθμούς της νίκης έπειτα από τη σούπερ εμφάνιση με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ!

Ταυτόχρονα και ως ένα σημείο, το ίδιο συναίσθημα με τον Παναθηναϊκό έχει και ο ΠΑΟΚ. Αρχικά έχασε το προβάδισμα που είχε στο ΟΑΚΑ στο 95ο λεπτό, ενώ σχετικά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, προέρχεται από τη νίκη στη Χαρτς!

Βέβαια το έργο των ελληνικών ομάδων δεν είναι εύκολο. Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να επικρατήσει στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα; Θα μπορέσει με όπλο την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ να υπερκεράσει το εμπόδιο της Άιντραχτ;

Τα αποτελέσματα θα τα ξέρουμε μετά τα παιχνίδια σε Ισραήλ και Θεσσαλονίκη, όμως μέχρι τότε στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤA ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις