betsson ολυμπιακοσ παοκ

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤO ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ  

Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έρχεται (05/11, 19:30) και παίζει στην Betsson με μία σούπερ προσφορά.

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, βρήκε το δρόμο του και πήρε νίκες σε δύσκολα παιχνίδια. Επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ εντός έδρας για τους ομίλους του Europa League και στη συνέχεια νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο ΠΑΟΚ, πάλι, έκανε το χειρότερο παιχνίδι του στην τρέχουσα σεζόν στην ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ. Το οποίο δημιουργεί και πάλι αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι ικανός να πάρει νίκες απέναντι στις υπόλοιπες «μεγάλες» ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ένα νέο τεστ για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σχετικά με την παράδοση στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός μετράει δύο συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ και τρία σερί ματς αήττητος. Ο ΠΑΟΚ, πάλι, έχει χάσει μονάχα μια φορά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα του Ολυμπιακού για όλες τις διοργανώσεις. Τι θα συμβεί την Κυριακή όμως στο Φάληρο;

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤO ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ  

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις