betsson προσφορεσ ολυμπιακοσ παναθηναικοσ

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  

Η μητέρα των μαχών είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της ελληνικής Super League την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 19:30.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» διεξάγεται το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων», το οποίο θα το βρείτε στην Betsson με μία σούπερ προσφορά.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να ροκανίσει την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά στη Super League είναι αήττητη με έξι νίκες σε επτά ματς και σε όλα τα επίσημα ματς που έχει δώσει στην τρέχουσα σεζόν έχει 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει καλά δείγματα γραφής στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οφείλει να παίξει το ίδιο παθιασμένα για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα! Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για το ντέρμπι των αιωνίων!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις