betsson προσφορες euroleague

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ  

Η Euroleague συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς και η πρώτη διαβολοβδομάδα της φτάνει προς το τέλος.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησαν άσχημα με ήττες σε Φενέρ και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα και θέλουν τώρα να… ρεφάρουν.

Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 21:15 την Παρτιζάν στο ΣΕΦ, ενώ το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου (21:15) στο ΟΑΚΑ.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά στα Ολυμπιακός-Παρτιζάν και Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είδε και τον Γκος να επιστρέφει και τώρα θέλει να αφήσει στην άκρη την κάκιστη εμφάνιση στο Μιλάνο. Θέλει να νικήσει επιτέλους και η ασταθέστατη ομάδα της Παρτιζάν είναι στα μέτρα του.

Ο Παναθηναϊκός τώρα έχει τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Το ματς στο ΟΑΚΑ είναι κομβικής σημασίας αν θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο. Θα τα καταφέρει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ;

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ  

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις