betsson 230923

Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League με το συναρπαστικό ΟΦΗ-Ατρόμητος.

Οι Κρητικοί έχουν αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν και θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους, ενώ οι Περιστεριώτες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο ΟΦΗ – Ατρόμητος οι αποδόσεις έχουν ξεκάθαρο φαβορί. Ο άσος προσφέρεται στο 2,10**, ενώ το διπλό βρίσκεται στο 3,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε, πάντως, πως ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια του με τον ΟΦΗ, έχοντας πετύχει δύο νίκες σε αυτό το διάστημα.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON

Ο ΟΦΗ έχει εντυπωσιάσει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Νίκησε εντός έδρας τον Άρη με 3-2 στην πρεμιέρα. Έπειτα ηττήθηκε με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, αντέδρασε ξεπερνώντας με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, αλλά στη συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην Λαμία (2-2) σε ματς όπου προηγήθηκε δύο φορές.

Τώρα, στο ΟΦΗ – Ατρόμητος είναι το φαβορί για να κάνει το τρία στα τρία εντός έδρας μετά τις σπουδαίες νίκες απέναντι σε Άρη και ΠΑΟΚ, δύο ομάδες με περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ τους από εκείνον. Με μια ακόμη νίκη ο ΟΦΗ θα πιάσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της κατάταξης, εν αναμονή της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον στο εσωτερικό της ομάδας – πέραν του πόσο θα επηρεαστεί από τις απουσίες των Ριέρα και Ντικό – είναι προσανατολισμένο στην αμυντική λειτουργία. Ο ΟΦΗ έχει δεχθεί επτά γκολ σε τέσσερα ματς και το παράδοξο είναι πως η μόνη φορά που κράτησε το μηδέν ήταν κόντρα στην ομάδα με την καλύτερη επίθεση από όλες όσες αντιμετώπισε.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τη Super League να έχει επιλογές για στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, ο Ατρόμητος θα ψάξει την πρώτη του επιτυχία. Σε τρία ματς ως τώρα (σ.σ. αναβλήθηκε το παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό) έχασε με 4-0 από τον Ολυμπιακό, 2-1 από την Κηφισιά κι έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο. Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της ομάδας και πίεση για να αρχίσει να παίρνει καλά αποτελέσματα, ώστε να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση από νωρίς.

Στο ΟΦΗ – Ατρόμητος μεγάλο στοίχημα των δύο ομάδων είναι και η απόδοση της επίθεσής τους. Ο ΟΦΗ εντός έδρας μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια του, είναι επιθετικός και πιεστικός κι έχει πάντοτε στο μυαλό του την αντίπαλη εστία. Ο Ατρόμητος, πάλι, δεν έχει βρει την κατάλληλη ισορροπία, αλλά στα τελευταία παιχνίδια του δείχνει σημάδια βελτίωσης. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται σε τιμή αουτσάιντερ στο 2,02** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο είναι το… φαβορί στο 1,83**.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |