betsson 300324

Στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου κοντράρεται με την Ντόρτμουντ (30/03/2024) στο «Der Klassiker» της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Μπάγερν Μονάχου θέλει τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Όσο για την Ντόρτμουντ επιδιώκει ένα τρίποντο για να κάνει ακόμη ένα βήμα για να εξασφαλίσει εισιτήριο στους ομίλους του επόμενου Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του ποδοσφαίρου σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Το ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ προσφέρει σπουδαίες αποδόσεις. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο 1,41** και το διπλό της Ντόρτμουντ στο 6,38** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, στο ματς είναι διαθέσιμη η επιλογή Bet Builder και μπορείτε να «χτίσετε» το παιχνίδι σας μέσω ενός διαφορετικού τρόπου στοιχηματισμού στο ίδιο event.

Στο Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ τα στατιστικά είναι ξεκάθαρα. Η Μπάγερν Μονάχου έχει ρεκόρ 19-3-4 με 78-31 γκολ (11-1-1, 47-9 γκολ – εντός έδρας) και η Ντόρτμουντ 14-8-4 με 53-32 τέρματα (6-6-1, 26-13 γκολ – εκτός έδρας). Να σημειώσουμε ότι στα τελευταία 7 ματς Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ έχουν σημειωθεί 34 γκολ, σχεδόν 5 ανά αγώνα. Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 4-0 στον α’ γύρο και είναι αήττητη στα τελευταία 11 «Der Klassiker» με 10 νίκες.

Η Μπάγερν Μονάχου εδώ και πέντε ματς είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Επιπλέον, βρίσκεται και στην προημιτελική φάση του Champions League με αντίπαλο την Άρσεναλ και οι πάντες στο κλαμπ αντιλαμβάνονται πως μπαίνουν στο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και υπάρχει πίεση να παίξουν ακόμη καλύτερα. Η Ντόρτμουντ πριν από τη διακοπή μέτρησε τέσσερις συνεχόμενες νίκες μεταξύ της Bundesliga και του Champions League. Πραγματοποίησε μεστές εμφανίσεις που δίνουν κουράγιο ενόψει της δύσκολης συνέχειας μιας κι εκτός της προσπάθειάς της να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει και τις αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού θεσμού.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει εύκολα τα σκήπτρα της και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στη νίκη, ενώ η Ντόρτμουντ ολοένα και περισσότερο ωριμάζει ως ομάδα. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 τέρματα δίνεται στο 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

Κρίσιμες μάχες παραμονής σε Γιάννενα και Βόλο

Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» ο Βόλος υποδέχεται την Κηφισιά – κεκλεισμένων των θυρών το ματς – στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play – outs της Super League.

Στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός τα προγνωστικά έχουν φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, παρόλο που στατιστικά οι δύο ομάδες έχουν διαφορετική εικόνα. Πιο αναλυτικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι τελευταίος με 18 βαθμούς και ρεκόρ 3-9-15 και 27-51 γκολ (2-5-6, 11-19 γκολ – εντός έδρας), ενώ ο Παναιτωλικός είναι 11ος με 5-8-14 και 29-46 γκολ (0-5-8, 11-24 γκολ – εκτός έδρας). Στις αποδόσεις του αγώνα ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα δίνεται στο 2,02** και το διπλό του Παναιτωλικού πληρώνει στο 3,70**.

Και στο Βόλος – Κηφισιά τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη με τα στατιστικά που έχουν οι δύο ομάδες να παίζουν το δικό τους ρόλο. Ο Βόλος μπαίνει στη δεύτερη αγωνιστική των play – outs στη 13η θέση, δηλαδή εντός της ζώνης του υποβιβασμού, έχοντας 22 βαθμούς με ρεκόρ 5-7-15 με 26-52 γκολ (3-3-7, 17-26 – εντός έδρας). Η Κηφισιά έχει κι εκείνη 22 βαθμούς αλλά είναι 12η με ρεκόρ 4-10-13 και 31-56 γκολ (1-4-8, 11-31 γκολ – εκτός έδρας). Στο Βόλος – Κηφισιά ο άσος του Βόλου προσφέρεται στο 2,22** και το διπλό της Κηφισιάς βρίσκεται στο 3,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Super League συναρπάζει με τα play – outs και τα play – offs να προσφέρουν σπουδαίες αναμετρήσεις στο πιο αμφίρροπο Πρωτάθλημα όλων των εποχών. ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός διαθέτουν επιθετικές αρετές και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο βρίσκεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Επειδή η πλειονότητα των αγώνων χαρακτηρίζονται ως τελικοί και η νίκη είναι χρυσάφι, ενώ η αποφυγή της ήττας θεωρείται μονόδρομος, στο Βόλος – Κηφισιά, το Under 2,5 προσφέρεται στο 1,74** στην πλατφόρμα της Betsson.

Για το σερί η Λάτσιο, επιστροφή στις νίκες το ζητούμενο της Γιουβέντους

Στο «Olimpico» η Λάτσιο μετά την πρόσφατη αλλαγή στον πάγκο της καλωσορίζει τη Γιουβέντους που αναζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να μην κινδυνεύσει η θέση της στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League. Οι αποδόσεις στο ματς δεν έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Λάτσιο βρίσκεται στο 3,05** με το διπλό της Γιουβέντους να προσφέρεται στο 2,51** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, η αναμέτρηση προσφέρει την επιλογή του Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Η Λάτσιο έχει ρεκόρ 13-4-12 με 36-33 γκολ (6-3-5, 14-12 γκολ – εντός έδρας), ενώ η Γιουβέντους βρίσκεται στο 17-8-4 με 44-23 τέρματα (8-3-3, 22-13 γκολ – εκτός έδρας). Σε σύνολο 191 μεταξύ τους αγώνων η Λάτσιο έχει 47 νίκες,100 νίκες η Γιουβέντους και 44 ισοπαλίες με 213-335 γκολ.

Η Λάτσιο υπέστη τέσσερις σερί ήττες μεταξύ της Serie A και του Champions League στο διάστημα 26/02 – 11/03 και η διοίκηση απέλυσε τον προπονητή Μαουρίτσιο Σάρι. Πήγε με υπηρεσιακό προπονητή τον Τζοβάνι Μαρτουσέλο στο εκτός έδρας ματς με τη Φροζινόνε (16/03) και νίκησε με 3-2. Έπειτα ακολούθησε η διακοπή και η πρόσληψη του Ίγκορ Τούντορ. Τώρα, προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και να αρχίσει να παίζει όπως θέλει ο καινούριος τεχνικός της.

Η Γιουβέντους, από την πλευρά της, βρίσκεται σε περίοδο που κάνει «κοιλιά». Μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές για το πρωτάθλημα Ιταλίας (1-4-3), ενώ δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ως εκ τούτου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πίεσης προκειμένου να επανέλθει και πάλι στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να μην κινδυνεύσει να χάσει το τρένο του Champions League.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς ο Ciro Immobile πληρώνει 3,75** (από 3,40).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ