betsson 130124

Στο «St. James’ Park» η Νιούκαστλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League. Η Νιούκαστλ, έπειτα από ένα κακό διάστημα, νιώθει πως έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και σε πίεση προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη στις αποδόσεις καθώς ο άσος της Νιούκαστλ δίνεται στο 5,56** και το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Νιούκαστλ προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 κόντρα στη Σάντερλαντ σε ντέρμπι για το FA Cup. Ήταν η πρώτη της επιτυχία έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Εξαιτίας αυτών των αρνητικών αποτελεσμάτων έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της αν θέλει να παίξει και στο επόμενο Champions League. Με λίγα λόγια, στο εσωτερικό της δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, την στιγμή που τα αγγλικά ΜΜΕ σπεκουλάρουν με το μέλλον του προπονητή Έντι Χάου, ενώ στην ειδησεογραφία εμφανίζεται συχνά και το όνομα του Μίτσελ, προπονητή της εντυπωσιακής Τζιρόνα στη La Liga. Πάντως, να σημειώσουμε πως η Νιούκαστλ νίκησε με 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας αυτή τη σεζόν και την έβγαλε νοκ άουτ από το EFL. Βέβαια, η Νιούκαστλ είχε χάσει με το ίδιο σκορ από τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο γύρο της λίγκας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της. Μετράει πέντε σερί νίκες (οι τέσσερις από αυτές με clean sheets) και επτά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Στο διάστημα που «τρέχει» το νικηφόρο σερί της δεν ξεχωρίζει μονάχα η άμυνα. Έχει σημειώσει 17 τέρματα και μόνο σ’ ένα από τα ματς έβαλε δύο ή λιγότερα γκολ. Στο τελευταίο της παιχνίδι διέλυσε με 5-0 τη Χάντερσφιλντ για το FA Cup εντός έδρας. Σε εκείνο το ματς έκανε και την επανεμφάνισή του μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, ο μέσος Κέβιν Ντε Μπρόινε. Διαθέσιμος και πάλι ο εξτρέμ Ντοκού, σταθερά εκτός δράσης παραμένει ο Τζον Στόουνς. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και θέλει το τρίποντο για να μπορέσει να μειώσει την απόσταση.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με Over 2,5 στο ματς και να σκοράρει ο Χούλιαν Αλβάρες προσφέρεται από το 3,35 στο 4,00**. Επίσης, το να έχει πάνω από 11,5 κόρνερ ο αγώνας βρίσκεται στο 3,45** (από 3,10) και το να φτάσει πρώτη στα τρία γκολ η Μάντσεστερ Σίτι έχει απόδοση 3,10** (από 2,85).

Ευκαιρία νίκης για την ΑΕΚ BETSSON BC

Στο «Κλειστό Γυμναστήριο του Απόλλωνα Πατρών» ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται την ΑΕΚ BETSSON BC στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Ο Απόλλων Πατρών είναι ουραγός της βαθμολογίας, την στιγμή που η ΑΕΚ BETSSON BC ψάχνει να επιστρέψει στις επιτυχίες προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας κι έπειτα να δει αν μπορεί να εξαπολύσει επίθεση για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Η νίκη της ΑΕΚ BETSSON BC με χάντικαπ -13,5 πληρώνει στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ ο άσος του Απόλλωνα Πατρών προσφέρεται στο 7,45**. Να σημειώσουμε πως η Betsson, είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Ο Απόλλων Πατρών προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός αφότου προσέλαβε τον Γιάννη Χριστόπουλο στη θέση του προπονητή. Είναι ο τρίτος τεχνικός του αυτή τη σεζόν και σε συνδυασμό με ορισμένες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας είναι λογικό πως χρειάζεται χρόνος για να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Απόλλων Πατρών έχει ρεκόρ 2-11 και προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες.

Στην AEK BETSSON BC γίνεται προσπάθεια να «δέσει» η ομάδα μετά τις αλλαγές στο ρόστερ και την απουσία του πολύτιμου φόργουορντ Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Την προηγούμενη αγωνιστική, να αναφέρουμε, έχασε με 92-80 εντός έδρας από τον Ολυμπιακό, αλλά πολύ πιο δύσκολα από όσο αφήνει να εννοηθεί το τελικό σκορ. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της ΑΕΚ BETSSON BC στο πρώτο ημίχρονο με 1-5 πόντους διαφορά προσφέρεται στο 4,85** από 4,40.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ