betsson βολει 300324

Στο Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΚ Νεάπολης της Λάρισας διεξάγεται το ματς Μίλων – Ολυμπιακός, ο τελικός του Final 4 για το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών. Είναι μια ιστορική ευκαιρία για τον Μίλωνα που διεκδικεί για πρώτη φορά το τρόπαιο, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό και θα παλέψει για το 17ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στην αναμέτρηση Μίλων – Ολυμπιακός ο άσος του Μίλωνα προσφέρεται στο 3,50** με το διπλό του Ολυμπιακού δίνεται στο 1,24** στην πλατφόρμα της Betsson με τις δύο ομάδες να υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις.

Στο Μίλων – Ολυμπιακός τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη, αφού παίζει σημαντικό ρόλο και ο παράγοντας εμπειρία. Αυτή είναι η 3η φορά που ο Μίλων βρίσκεται στο Final 4, ενώ προηγουμένως δεν είχε φτάσει άλλη φορά στο καταληκτικό ματς. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει ισχυρή παρουσία στον θεσμό και παράδοση στο να διεκδικεί τίτλους μιας και τα τελευταία χρόνια το στοίχημα για εκείνον είναι να κατακτά τρόπαια. Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης της διοργάνωσης με 16 τίτλους. Τελευταία φορά κατέκτησε το τρόπαιο το 2017.

O Μίλων μπήκε στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ως μεγάλο αουτσάιντερ. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, όμως, διέψευσε τις προβλέψεις και νίκησε με 3-1 σετ παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα είχε σε δαιμονιώδη φόρμα τον 41χρονο Μπόμπι Γιορντάνοφ που έκανε τη διαφορά. Προερχόμενος από καλά ματς και στα play – offs της Volley League – παρά τον αποκλεισμό του από τον Ολυμπιακό με 3-2 στη σειρά τους – ο Μίλων έδειξε πως μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, στον ημιτελικό ξεπέρασε με 3-1 σετ (κάνοντας ανατροπή) το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό κι έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός θα παλέψει και για το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρωταγωνιστής στον ημιτελικό ήταν ο Τόντσεκ Στερν από τον οποίο ο κόουτς Ντανιέλ Καστελάνι περιμένει πολλά και στον τελικό. Επιπλέον, έχοντας νικήσει πρόσφατα τον Μίλωνα στη Volley League νιώθει κατάλληλα προετοιμασμένος για να επικρατήσει και πάλι.

Στον τελικό οι αποδόσεις στο Μίλων – Ολυμπιακός έχουν και πάλι ως μεγάλο αουτσάιντερ τον Μίλωνα. Αυτός, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού πίστεψε περισσότερο στις δυνατότητές του πως μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει το τρόπαιο, ενώ ο Ολυμπιακός νιώθει ισχυρός και φορμαρισμένος αυτή την περίοδο, έτοιμος για την πρόκληση του τελικού.

Το μεγάλο στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να καταφέρουν να εμφανίσουν κάτι που ο αντίπαλος δεν θα περιμένει, δηλαδή να είναι απρόβλεπτες. Οι πολλές και μαζεμένες αναμετρήσεις τους για τη Volley League σημαίνει πως γνωρίζονται πολύ καλά. Όσον αφορά στις συνθέσεις ο Μίλων δεν αντιμετωπίζει κάποιο πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει στο μάξιμουμ τον διαγώνιο Ζουπάνι.

Για τους πόντους που θα σημειωθούν στο παιχνίδι το όριο δίνεται στους 175,5 με το Under και το Over να προσφέρονται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ