betsson προσφορεσ ιρλανδια ελλαδα

Μπορεί να μην υπάρχει δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, όμως οι εθνικές ομάδες συνεχίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON 

Και η Ελλάδα δοκιμάζεται στο Δουβλίνο απέναντι στην Ιρλανδία(13/10, 21:45) για την προκριματική φάση του Euro 2024. Το ματς της Γαλανόλευκης παίζει στην Betsson με μία σούπερ προσφορά*.

Ο τραυματισμός του Παντελή Χατζηδιάκου (θλάση στον τετρακέφαλο) οδήγησε τον Γκουστάβο Πογέτ στην άμεση αντικατάστασή από τον Δημήτρη Γούτα, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην αγγλική Championship με τη φανέλα της Κάρντιφ.

Για την Ιρλανδία τώρα, υπάρχει μία σημαντική απουσία καθώς ο Σάμι Σμόντικς τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί και έτσι οι γηπεδούχοι δεν θα υπολογίζουν στον πρώτο σκόρερ της Championship, που μετράει 7 γκολ σε 11 συμμετοχές του ήδη.

Η Ελλάδα αναζητά τη νίκη που θα της προσφέρει ηρεμία, ενόψει και του ακόμα πιο δύσκολου αγώνα με την Ολλανδία την ερχόμενη Δευτέρα στην Αγιά Σοφιά.

Το ματς της Εθνικής μπορείτε να το βρείτε με σούπερ προσφορά* στην Betsson.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON 

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις