betsson logo

Στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Βερόνα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A. Η Ίντερ ψάχνει αντίδραση και επιστροφή στις επιτυχίες προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης στο φινάλε του πρώτου γύρου και συνάμα να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον απώτερο στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου. Για τη Βερόνα κάθε ματς είναι τελικός καθώς προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν σούπερ επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στην αναμέτρηση Ίντερ – Βερόνα τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί, καθώς ο άσος της Ίντερ προσφέρεται στο 1,16** και το διπλό της Βερόνα φτάνει στο 18,26** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ίντερ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της – όπου έχει 7-1-1 στο φετινό πρωτάθλημα – προκειμένου να πανηγυρίσει και πάλι μετά το αναπάντεχο 1-1 στην έδρα της Τζένοα την περασμένη αγωνιστική. Η Ίντερ με 14-3-1 έχει δύο βαθμούς προβάδισμα επί της δεύτερης Γιουβέντους (45 με 43 βαθμούς) με τη νίκη να χαρακτηρίζεται απαραίτητη και για άλλον λόγο. Η ομάδα του Μιλάνου παίζει πρώτη (σ.σ. η Γιουβέντους αγωνίζεται στη Σαλερνιτάνα την Κυριακή 7/1) οπότε αν πάρει το τρίποντο θα μεταφέρει την πίεση στη Γιουβέντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, ο προπονητής Σιμόνε Ιντσάγκι δεν θα έχει στη διάθεσή του το νέο απόκτημα τον φορ Τατζόν Μπιουκάναν. Παράλληλα, δεν είναι στο μάξιμουμ ο στράικερ και κορυφαίος γκολτζής της Ίντερ Λαουτάρο Μαρτίνες, καθώς επίσης και ο αμυντικός Ντιμάρκο, αλλά έχουν επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις. Σταθερά εκτός ο έμπειρος μπακ – χαφ Κουαδράδο.

Η Βερόνα παλεύει να παραμείνει στη Serie A την στιγμή που το κλαμπ αντιμετωπίζει διοικητικά προβλήματα. Έπειτα από 18 αγωνιστικές έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες, ενώ εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-2-6. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαλερνιτάνα που ήταν η δεύτερη στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Να σημειώσουμε, δε, πως από το 1996 η Ίντερ δεν έχει χάσει από τη Βερόνα. Σε αυτό το διάστημα έχει 21 νίκες, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα. Μάλιστα, στα τελευταία ματς στο Μιλάνο, η Ίντερ κράτησε το μηδέν στην εστία της και ο άσος της Ίντερ χωρίς να δεχθεί γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ευκαιρία νίκης για τον Άρη Midea

Στο «Nick Galis Hall» ο Άρης Midea κοντράρεται με τον Απόλλωνα Πατρών στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Άρης Midea θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να επιστρέψει στις επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να κάνει βήμα σταθεροποίησης στην πρώτη εξάδα κι έπειτα να δει αν μπορεί να κυνηγήσει και κάτι παραπάνω. Ο Απόλλων Πατρών, πάλι, είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και θέλει να σταματήσει την κατρακύλα του.

Ο άσος του Άρη Midea με χάντικαπ 16,5 πόντων πληρώνει 1,88** και το διπλό του Απόλλωνα Πάτρας φτάνει στο 9,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Ο Άρης Midea το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς μετράει τέσσερις νίκες στα έξι πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια του. Την προηγούμενη αγωνιστική της Basket League, πάντως, ηττήθηκε με 85-71 από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και πιο πριν είχε χάσει στο Λαύριο 91-86 στην παράταση.

Τώρα, θέλει να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να πάρει τα πάνω του και ψυχολογικά για το ματς που ακολουθεί με την Κλουζ Ναπόκα για το EuroCup που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμο για την προσπάθεια που κάνει να περάσει στα νοκ άουτ του ευρωπαϊκού θεσμού.

Ο Απόλλων Πατρών, τώρα, ψάχνει να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα με τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει και ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ του που αναμφίβολα διαφοροποιούν και τα δεδομένα. Ο Απόλλων Πατρών έχει ρεκόρ 2-10 και προέρχεται από δύο απανωτές ήττες με πιο πρόσφατη το 76-74 από την Καρδίτσα. Στον πρώτο γύρο, οι Πατρινοί ηττήθηκαν με 77-70 από τον Άρη Midea εντός έδρας. Εκτός έδρας μετρούν έξι ήττες σε ισάριθμα ματς.

Στο Άρης Midea – Απόλλων Πατρών το Over 149,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,88**, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Under στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ